«Συνεργασία ευθύνης» το όνομα του πολιτικού συνδυασμού του Δημήτρη Πιτσικάκη

Κρήτη
«Συνεργασία ευθύνης» το όνομα του πολιτικού συνδυασμού του Δημήτρη Πιτσικάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα όνομα που γεννήθηκε σαν μωρό από την εγκυμονούσα «μητέρα» κοινωνία, του Δήμου Μαλεβιζίου και τις ανάγκες της

Το όνομα της δημοτικής παράταξης με την οποία ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιτσικάκης θα διεκδικήσει τον Δήμο Μαλεβιζίου τον προσεχή Οκτώβρη ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. "Συνεργασία ευθύνης" είναι το όνομα του πολιτικού συνδυασμού του Δημήτρη Πιτσικάκη σύμφωνα με την ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων:

"Συνεργασία ευθύνης - Με όραμα για το Μαλεβίζι είναι το όνομα και το μότο του πολιτικού συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη.

Ένα όνομα που γεννήθηκε σαν μωρό από την εγκυμονούσα «μητέρα» κοινωνία, του Δήμου Μαλεβιζίου και τις ανάγκες της. Και έγινε λογότυπο για να πλαισιώσει το όνειρο ενός οραματιστή πολίτη και της ομάδας του!

Το λογότυπο της νέας Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης» δημιουργήθηκε λοιπόν με γνώμονα τους τρεις βασικούς πυλώνες, που είναι και το πνεύμα της παράταξης: Συνεργασία-Ευθύνη-Όραμα.

Πέρα από το ίδιο το όνομα, που εκφράζει αυτές τις αξίες, χρησιμοποιήθηκε μια στιβαρή αλλά μοντέρνα γραμματοσειρά, σε συνδυασμό με μία χειρόγραφη δηλώνοντας ακριβώς πως η πόλη μας ενώνει όλους ανεξάρτητα από ποια παράταξη προερχόμαστε.

Η τεχνοκρατική ματιά και η γνώση ικανών στελεχών συνδυάζεται με τη δημιουργικότητα των νέων προσώπων, με κοινό όραμα την προσφορά και την βελτίωση της ζωής όλων των κατοίκων.

Σε συνδυασμό με το σήμα, το οποίο ουσιαστικά είναι άνθρωποι που συνδιαλέγονται, υπογραμμίζεται η αναγκαιότητα να στηρίξουμε και να εργαστούμε όλοι μαζί, ως μια μεγάλη και ανοιχτή ομάδα, με πνεύμα διαλόγου και ανοιχτής σκέψης για όλα αυτά που είναι χρήσιμα και δημιουργικά για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της πόλη μας.

Τα χρώματα που επιλέχθηκαν συμβολίζουν όχι μόνο τις πολιτικές παρατάξεις, αλλά και την αγάπη για το περιβάλλον, για την οικογένεια και για τον άνθρωπο.

".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News