Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιτσικάκης για την έναρξη των Πανελλαδικών

Κρήτη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιτσικάκης για την έναρξη των Πανελλαδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα και οι ευχές του υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών

Με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 για τους μαθητές των ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης, δήλωσε:

«Εύχομαι στις νέες και στους νέους του Δήμου Μαλεβιζίου που κάνουν προσπάθεια για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοσυγκέντρωση. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν,  μια πολύ σημαντική στιγμή στην ζωή τους και την πορεία τους, στην γνώση όμως δεν είναι και η μοναδική. Μην αφήσετε τον φόβο και το άγχος των εξετάσεων να σας γεμίσουν αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα αποτυχίας. Αν δεν τα καταφέρετε σε αυτές τις εξετάσεις, θα τα καταφέρετε στις επόμενες, ακριβώς επειδή έχετε αποκτήσει βάσεις χάρη στον κόπο που κάνατε τόσα χρόνια. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου!

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη και υπομονή σε όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν με σεβασμό αυτή την δοκιμασία.

Σαν γονιός έξι παιδιών είμαι δίπλα σας…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News