Στα πορτοκαλί η Λότζια για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Κρήτη
Στα πορτοκαλί η Λότζια για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φωτισμός δημοτικών κτιρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα ήταν μέρος της συγκεκριμένης εκστρατείας και είχε στόχο να δείξει σε όσους νοσούν με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ότι δεν είναι μόνοι τους

Στο πορτοκαλί φωτίστηκε το βράδυ της Τρίτης 30 Μαΐου η Λότζια στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στις εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι μια χρόνια νόσος που προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό του ασθενή.

Η Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα για την συγκεκριμένη νόσο, που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου μετατρέποντας όλο τον Μάιο σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Ο φωτισμός δημοτικών κτιρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα ήταν μέρος της συγκεκριμένης εκστρατείας και είχε στόχο να δείξει σε όσους νοσούν με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ότι δεν είναι μόνοι τους και ταυτόχρονα να υπενθυμίσει τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να έχουν αυτοί οι άνθρωποι ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News