Κρήτη - Περιπέτεια στον αέρα: Αεροπλάνο έκανε επείγουσα προσγείωση για αποβίβαση ασθενούς και καθηλώθηκε λόγω βλάβης

Κρήτη
Κρήτη - Περιπέτεια στον αέρα: Αεροπλάνο έκανε επείγουσα προσγείωση για αποβίβαση ασθενούς και καθηλώθηκε λόγω βλάβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο, καθώς το αεροσκάφος θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα

Αεροσκάφος από τον Άγιο Μαυρίκιο προς Παρίσι, προσγειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 30 Μαΐου, στο «Νίκος Καζαντζάκης, για επείγουσα αποβίβαση επιβάτη, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, ενώ δεν κατάφερε να απογειωθεί ξανά λόγω βλάβης που προέκυψε.

Ειδικότερα, περιπετειώδης αποδείχθηκε για τους 259 επιβάτες αεροσκάφους η πρωινή πτήση από τον Άγιο Μαυρίκιο προς το Παρίσι, καθώς το αεροπλάνο τους προσγειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης για επείγουσα αποβίβαση επιβάτη, ο οποίος έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης, αλλά δεν μπόρεσε να ξανά απογειωθεί λόγω βλάβης.

Πιο αναλυτικά, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ένας επιβάτης του Airbus 330 εν ώρα πτήσης από Άγιο Μαυρίκιο προς Παρίσι παρουσίασε συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να ζητήσει να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης στις 6 το πρωί της Τρίτης 30 Μαΐου, προκειμένου ο άνθρωπος να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Η αποβίβαση του ασθενούς έγινε, ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιακάς στην ΕΡΤ το αεροσκάφος παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα κατά τη φάση της αναχώρησης, με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένο στο έδαφος.

Μάλιστα το αεροπλάνο πρόκειται να παραμείνει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο μέχρι να προσδιοριστεί πότε θα αναχωρήσουν για τον τελικό προορισμό τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News