ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 31 Μαΐου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 31 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη, 31 Μαΐου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στα χωριά Αγ. Μύρων και Πυργού. Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Λ. Κνωσσού, στην περιοχή του s.m. Σκλαβενίτη από την οδό Βέροιας έως την οδό Κίμωνος, Κίμωνος από την οδό Μελ. Πηγά έως την οδό Σκεπεντζή και στη λεωφ. Παπαναστασίου από την οδό Κίμωνος μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου. Επίσης στην οδό Αλεξανδρείας από την οδό Σήφακα μέχρι την λεωφ. Κνωσσού και στην οδό Σήφακα από την οδό Μ. Γεωργιάδη μέχρι την οδό Αλεξανδρείας.                 

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στη Λ. Κνωσσού, στην περιοχή του s.m. Σκλαβενίτη από την οδό Βέροιας έως την οδό Κίμωνος, Κίμωνος από την οδό Μελ. Πηγά έως την οδό Σκεπεντζή και στη λεωφ. Παπαναστασίου από την οδό Κίμωνος μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου. Επίσης στην οδό Αλεξανδρείας από την οδό Σήφακα μέχρι την λεωφ. Κνωσσού και στην οδό Σήφακα από την οδό Μ. Γεωργιάδη μέχρι την οδό Αλεξανδρείας.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στα χωριά Άνω και Κάτω Ασίτες. Στον οικισμό Νίσση, στην Ι. Μ. Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από 3:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμου Ηρακλείου, στα χωριά Αγ. Μύρων και Πυργού. Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, στις περιοχές Σούδα Σελλίων.  

Στα Χανιά

Από 8:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ. στον Δήμο Αρμένων, στις περιοχές Καλάμι, Κυανή Ακτή, Καλύβες (περιοχή Ποταμού Κοιλιάρη, περιοχή SYNKA, Κέντρο χωριού, ΚΕΠ Καλύβων). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News