Ρέθυμνο: Εικόνες και βίντεο από το σούπερ μάρκετ που έγινε στάχτη - Η φωτιά επεκτάθηκε σε σταθμευμένα οχήματα

Κρήτη
Ρέθυμνο: Εικόνες και βίντεο από το σούπερ μάρκετ που έγινε στάχτη - Η φωτιά επεκτάθηκε σε σταθμευμένα οχήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής και διενεργείται προανάκριση

Στάχτη έγινε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή Ρεθύμνου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής ξέσπασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα.

Η πρώτη κλήση στην πυροσβεστική έγινε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Μαΐου, με ισχυρές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο.

Στη μάχη ε τις φλόγες ρίχτηκαν πυροσβέστες από ο Πυροσβεστική Κλιμάκιο Περάματος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών και το Πυροσβεστική Κλιμάκιο Σπηλίου, με 5 οχήματα και 14 υπαλλήλους.

Η φωτιά επεκτάθηκε αρκετά γρήγορα πιθανόν λόγω των εύφλεκτων συσκευασιών που υπήρχαν μέσα στο σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα το κατάστημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti.gr, η φωτιά επεκτάθηκε και σε σταθμευμένα οχήματα που βρισκόταν κοντά στο κατάστημα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής και διενεργείται προανάκριση.

Παρόλο που το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή από την φωτιά δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

https://www.youtube.com/watch?v=ZfZta0wU7js?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News