Φραγκίσκος Παρασύρης: Τα αποτελέσματα των εκλογών σηματοδοτούν την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ

Κρήτη
Φραγκίσκος Παρασύρης: Τα αποτελέσματα των εκλογών σηματοδοτούν την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΠΑΣΟΚ «έχει στα χέρια» του μια μοναδική ευκαιρία - Τα αποτελέσματα των εκλογών σηματοδοτούν την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ - Το σχόλιο του Φραγκίσκου Παρασύρη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Με γραπτή του δήλωση ο Φραγκίσκος Παρασύρης σχολιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών και την εκλογή του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, μπορούν να ερμηνευτούν με διαφορετικά κριτήρια, παρουσιάζουν, όμως, μια πρωτοφανή ευκρίνεια και σημασία. Σηματοδοτούν την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από την ολοκλήρωση ενός περιπετειώδους πολιτικού κύκλου».

Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Παρασύρη: 

«Στο Νομό Ηρακλείου, όπως και σε όλη τη χώρα, οι πολίτες με την ψήφο τους έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: επιθυμούν να αποκτήσει η χώρα μια ισχυρή, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Το ΠΑΣΟΚ «έχει στα χέρια» του μια μοναδική ευκαιρία. Μια ευνοϊκή συγκυρία που δομήθηκε πάνω στο τεκμηριωμένο και ξεκάθαρο πολιτικό μας πρόγραμμα και βεβαίως στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ανά την Ελλάδα, ο Πρόεδρος, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του, καταφέρνοντας να περιγράψουν και να παρουσιάσουν στην κοινωνία το προγραμματικό μας πλαίσιο.

Ως εκλεγμένος Βουλευτής Ηρακλείου, ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Από την ημέρα, άλλωστε, της εκλογής του στην ηγεσία της Παράταξης η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ παραμένει αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. Αυτή την προοπτική αντικατοπτρίζει και η σύνθεση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία απαρτίζεται στη πλειοψηφία της από νέους ανθρώπους, από στελέχη της νέας γενιάς, θέτοντας ψηλά τον πήχη για την επόμενη μέρα.

Μαζί με όλους τους άξιους συντρόφους και συνυποψηφίους στο Νομό Ηρακλείου, τους οποίους συγχαίρω και ευχαριστώ για τον έντιμο, αξιοπρεπή και επιτυχημένο αγώνα που δώσαμε, θα συνεχίσουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Η προγραμματική μας ατζέντα είναι στο τραπέζι. Απευθύνουμε ένα ειλικρινές προσκλητήριο προς όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για να δημιουργήσουμε μία ισχυρή, αξιόπιστη προοδευτική δύναμη που θα περιφρουρήσει και θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κοινωνικό κράτος, για υγεία, παιδεία, εργασία και ένα σχέδιο δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News