Αιμοδοσία στο μνημόσυνο της μικρής Ρεγγίνας

Κρήτη
Αιμοδοσία στο μνημόσυνο της μικρής Ρεγγίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη της το Σάββατο και το σαρανταήμερο μνημόσυνο την Κυριακή, η οικογένεια και οι φίλοι της μικρής Ρεγγίνας στέλνουν το μήνυμα της συνέχειας και της συνέπειας

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, είναι αφιερωμένο στις 40 μέρες από την απώλεια της Ρεγγίνας μας, το κορίτσι - έμπνευση για όσους το γνώρισαν. Με μια εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη της το Σάββατο και το σαρανταήμερο μνημόσυνο την Κυριακή, η οικογένεια και οι φίλοι της μικρής Ρεγγίνας στέλνουν το μήνυμα της συνέχειας και της συνέπειας.

Συνεπείς στο όνειρο, συνεχίζουν την προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένας χώρος ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης των ατόμων με αναπηρία στο Ηράκλειο. Ένας χώρος συμπερίληψης κι αλληλεπίδρασης που όχι μόνο είναι αναγκαίος αλλά αποτελεί και δικαίωμα των ατόμων με αναπηρίας.

Σας καλούμε όλους να σταθείτε στο πλάι της οικογένειας της Ρεγγίνας.

Το Σάββατο 27 Μαΐου η αιμοδοσία που πραγματοποιείται στη Λότζια από τις 9.30 π.μ.-2.00 μ.μ. από τον ΑιματοΚρήτη είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ρεγγίνας. Στο χώρο της Λότζια όποιος επιθυμεί θα μπορεί να υπογράψει και το αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς για τη δημιουργία του χώρου αναψυχής και κοινωνικοποίησης.

Την Κυριακή 28 Μαΐου, θα τελεστεί το σαρανταήμερο μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αναλήψεως στο κέντρο του Ηρακλείου και θα ακολουθήσει καφές στην αίθουσα όπου και θα θυμηθούμε στιγμές της Ρεγγίνας από το τόσο σύντομο μα τόσο ουσιαστικό κι ελπιδοφόρο πέρασμά της από αυτή τη Γη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News