Μητσοτάκης: Ξεκινά την προεκλογική περιοδεία του από την Κρήτη - Πρώτος σταθμός η Σητεία

Κρήτη
Μητσοτάκης: Ξεκινά την προεκλογική περιοδεία του από την Κρήτη - Πρώτος σταθμός η Σητεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βράδυ της Τρίτης, μετά την περιοδεία του στη Σητεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ηράκλειο, από στρογγυλή εξέδρα, στα πρότυπα αμερικανικών συγκεντρώσεων

Οριστικοποιούνται σήμερα οι τελευταίες λεπτομέρειες της διήμερης περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται στο  νησί την Τρίτη το πρωί, με πρώτο σταθμό της επίσκεψης του τη Σητεία. Το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ηράκλειο, από στρογγυλή εξέδρα, στα πρότυπα αμερικανικών συγκεντρώσεων.

Την Τετάρτη το πρωί θα αναχωρήσει για το Ρέθυμνο και εν συνεχεία θα βρεθεί στις Βρύσες Αποκορώνου. Θα συνεχίσει την περιοδεία του στα Χανιά, όπου σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, αναμένεται να περπατήσει πιθανότατα σε περιοχή με καταστήματα εστίασης - ενδεχομένως στο παλιό λιμάνι - όπου θα συνομιλήσει με πολίτες. Το πρόγραμμα της περιοδείας του στα Χανιά θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην Κίσσαμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία από την Κρήτη, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κρητικό λαό για το γεγονός ότι το νησί βάφτηκε για πρώτη φορά μπλε. Εξάλλου, την Κρήτη και την ιδιαίτερη πατρίδα του ,τα Χανιά, έχει επιλέξει και για μια ακόμη ανοιχτή ομιλία στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News