Έβρεξε "καρεκλοπόδαρα" και έπεσαν βράχοι... Μάη μήνα στη Μεσαρά! - Δείτε βίντεο

Κρήτη
Έβρεξε "καρεκλοπόδαρα" και έπεσαν βράχοι... Μάη μήνα στη Μεσαρά! - Δείτε βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταρρακτώδης βροχή σε Μοίρες και Ζαρό και καταπτώσεις βράχων στον δρόμο για Λέντα σε ένα σκηνικό που θυμίζει μάλλον χειμώνα

Καταρρακτωδώς φαίνεται ότι έβρεξε στη Μεσαρά το μεσημέρι της Τρίτης 23 Μαΐου σύμφωνα με τη σελίδα του facebook Δια-SOS- τε τη Μεσαρά. Η σελίδα παρουσίαζει βίντεο που δείχνει πολλή βροχή σε Μοίρες και Ζαρό και μάλιστα συνοδεύεται από άλλο που εμφανίζει καταπτώσεις βράχων στον δρόμο για Λέντα σε ένα σκηνικό που θυμίζει βαρύ χειμώνα.

Στη σελίδα αναφέρεται: «Συνεχίζονται, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που μας έστειλε πριν από λίγο φίλος της σελίδας, οι πτώσεις βράχων στο δρόμο Απεσωκάρι - Λέντας του Δήμου Γόρτυνας.

Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα, στο σημείο εκείνο -2 χιλιόμετρα μετά το Απεσωκάρι- υπάρχουν βράχια που κυριολεκτικά "κρέμονται", ενώ παρατηρούνται συχνά πτώσεις βράχων, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια των οδηγών!

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι του Δήμου και της Περιφέρειας να παρέμβουν άμεσα για την απομάκρυνση του βράχου που έπεσε πρόσφατα αλλά και να λάβουν προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό των κινδύνων από πιθανές κατολισθήσεις»

Δείτε βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News