Περιφέρεια: Έτοιμο το πρώτο τμήμα των έργων από τον κόμβο Αλικαρνασσού έως τον κόμβο Καλλιθέας

Κρήτη
Περιφέρεια: Έτοιμο το πρώτο τμήμα των έργων από τον κόμβο Αλικαρνασσού έως τον κόμβο Καλλιθέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοψία έκανε στο ολοκληρωμένο τμήμα των αντιπλημμυρικών έργων ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα καθόδου από Καλλιθέα προς Αλικαρνασσό και τη συνέχιση του έργου στο αντίστοιχο τμήμα ανόδου, προχωράει ένα από τα σημαντικότερα έργα της Περιφέρειας Κρήτης στο πολεοδομικό συγκρότημα του Ηρακλείου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, πραγματοποιώντας αυτοψία στο έργο το πρωί της Δευτέρας 22/5, συνομίλησε με διερχόμενους οδηγούς και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ένα πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο της Περιφέρειας Κρήτης προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας. Ενισχύουμε την πολιτική προστασία μιας μεγάλης και πολυσύχναστης περιοχής. Ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας. Με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών, δίνουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης, την Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία».

Όπως υπενθυμίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, «το έργο περιλαμβάνει σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων από τον ανισόπεδο κόμβο Αλικαρνασσού έως τον ισόπεδο κόμβο Καλλιθέας, για την αντιμετώπιση της ανεπαρκούς απορροής των όμβριων υδάτων. Ο προϋπολογισμός των αντιπλυμμυρικών έργων και της αποκατάστασης του οδοστρώματος με νέα αντιολισθηρή άσφαλτο ανέρχεται σε 4.500.000 ευρώ.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, οι διερχόμενοι οδηγοί παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί και να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News