Τουρισμός: Ο καλύτερος Απρίλιος για το αεροδρόμιο Σητείας - Ρεκόρ επισκεψιμότητας και το πρώτο τετράμηνο του ’23

Κρήτη
Τουρισμός: Ο καλύτερος Απρίλιος για το αεροδρόμιο Σητείας - Ρεκόρ επισκεψιμότητας και το πρώτο τετράμηνο του ’23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τετραμηνιαία βάση στο αεροδρόμιο Σητείας είχαμε αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 39% το 2023 σε σχέση με το Α’ Τετράμηνο του 2022

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στην ανατολική Κρήτη, με τον Απρίλιο να χαρακτηρίζεται ο καλύτερος μήνας σε επιβατική κίνηση και το καλύτερο πρώτο τετράμηνο του 2023, των τελευταίων 7 ετών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της Ελλάδας για το Α' Τετράμηνο 2023, το αεροδρόμιο Σητείας καταφέρνει και επιτυγχάνει τις καλύτερες επιδόσεις του σε επίπεδο επιβατικής κίνησης Απριλίου αλλά και Α' Τετραμήνου συγκριτικά με όλα τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα των τελευταίων 7 ετών.

Α’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ

  • Σε τετραμηνιαία βάση στο αεροδρόμιο Σητείας είχαμε αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 39% το 2023 σε σχέση με το Α’ Τετράμηνο του 2022.
  • Υπήρξε μία μικρή αύξηση στον αριθμό των πτήσεων το Α' Τετράμηνο του 2023 σε σχέση με το 2022, λόγω των επιπλέον πτήσεων που έβαλε η Olympic Air / Aegean Airlines.
  • Το Α’ Τετράμηνο του 2023 σημειώθηκε ο υψηλότερος αριθμός επιβατών που πέταξαν από και προς το αεροδρόμιο Σητείας σε επίπεδο Α' Τετραμήνου έτους κατά τα τελευταία 7 χρόνια.

  • Τον Απρίλιο του 2023 είχαμε αύξηση της επιβατικής κίνησης 40% το 2023 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022.
  • Ο αριθμός των πτήσεων παρουσίασε μία μικρή αύξηση σε σχέση με τον Απρίλιο του 2022 λόγω των επιπλέον πτήσεων που έβαλε η Olympic Air / Aegean Airlines.
  • Ο Απρίλιος του 2023 σημείωσε την υψηλότερη επιβατική κίνηση σε σχέση με τον Απρίλιο όλων των τελευταίων 7 ετών.

Οι συλλογικές προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη του αεροδρομίου Σητείας συνεχίζονται με συντονισμένες ενέργειες, στρατηγική, οργάνωση, μεθοδικότητα και ομαδική δουλειά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News