Αρχοντική: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος - Το χρονικό του εγκλήματος

Κρήτη
Αρχοντική: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος - Το χρονικό του εγκλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με πυροβόλο μέσα στο Ι.Χ του - Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ - Δείτε εικόνε από το αυτοκίνητο του 46χρονου άνδρα

Κοντά σε στάβλο- μετόχι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του βρέθηκε ο 46χρονος άνδρας φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλι ο οποίος φέρεται κατά πληροφορίες να είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί ένας καυγάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για ενέδρα θανάτου κοντά στο ποιμνιοστάσιό του, την οποία φαίνεται ότι είχαν στήσει στον 46χρονο άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο δράστης ή οι δράστες που τον πυροβόλησαν σε δύσβατο σημείο λίγο έξω από το χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έφερε σκάγια από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο και τον κορμό καθώς όπως φαίνονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti.gr οι σφαίρες έπεσαν από την πλευρά του συνοδηγού όμως τον βρήκαν στο πρόσωπο.

Ο άνδρας φέρεται να πέθανε σχεδόν αμέσως έχοντας γείρει στο κάθισμα του συνοδηγού όπου βρέθηκε μελανιασμένος.

Αναζητούνταν επί δύο 24ωρα από τη σύζυγό του που δεν είχε όμως δηλώσει επίσημη εξαφάνιση στις Αρχές.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρός το χρησιμοποιούσε για να πηγαινοέρχεται στο ποιμνιοστάσιό του. Λόγω του δύσβατου της περιοχής η σορός μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στη νεκροφόρα που δεν μπορούσε να προσεγγίσει.

Να σημειωθεί ότι και άλλα δύο του αδέρφια έχουν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο και είναι ο τρίτος αδερφός που χάνεται με αυτόν τον τρόπο.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν τελευταίος μιας οικογένειας που είχε ξεκληριστεί από βεντέτα φαίνεται ότι ήταν ο 46χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός από κυνηγετικό όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του ύστερα από δύο ημέρες που είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος ήταν ο τελευταίας μιας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενεργεί την προανάκριση. Ο νεκρός είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για βαριές ποινικές υποθέσεις.

Το χρονικό

Ο άνδρας βρέθηκε φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλι. Μέσα στο όχημα φαίνεται ότι δεν εντοπίστηκε όπλο γεγονός που αλλάζει την κατεύθυνση των ερευνών. Σε εγκληματική ενέργεια κατατείνουν ως τώρα όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ από το χωριό Αρχοντική όπου βρέθηκε νεκρός άνδρας 46 ετών μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά σε στάβλο όπως έγραψε το neakriti.gr νωρίτερα.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο. Είναι ηλικίας 46 ετών και οι έρευνες κινούνται πλέον στην κατεύθυνση του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, τις διαφορές που ενδεχομένως είχε με τρίτους ενώ ήδη εξετάζονται και άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον καταθέτοντας όσα μπορούν να ανακαλέσουν από το παρελθόν καθώς εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της βεντέτας. Στο σημείο βρίσκεται ήδη ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής. Από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σορός εικάζεται ότι έχει πεθάνει αρκετές ώρες πίσω ίσως και από την αρχή που έγινε αντιληπτό από την οικογένειά του ότι χάθηκαν τα ίχνη του.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Δείτε εικόνες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News