Απόψε η κεντρική ομιλία Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο - Κλείνει τον προεκλογικό του αγώνα στη γενέτειρα του

Κρήτη
Απόψε η κεντρική ομιλία Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο - Κλείνει τον προεκλογικό του αγώνα στη γενέτειρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο “πράσινο στρατόπεδο” δεν το κρύβουν ότι έχουν υψηλές προσδοκίες για τα αποτελέσματα της κάλπης στο Ηράκλειο και συνολικά στην Κρήτη

“Αυλαία” λοιπόν σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου, στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των πολιτικών αρχηγών στο Ηράκλειο με τον Νίκο Ανδρουλάκη, που θα μιλήσει απόψε στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. ήθελε εξαρχής να κλείσει τον προεκλογικό αγώνα του εδώ από τη γενέτειρά του, και για προφανείς, μεταξύ άλλων, λόγους συμβολισμού.

Θα το κάνει λοιπόν απόψε, στις 7 το απόγευμα, σε μια συγκέντρωση για την οποία, όπως μαθαίνουμε, στο τοπικό ΠΑΣΟΚ βάζουν ψηλά τον πήχη.

Στο “πράσινο στρατόπεδο” δεν το κρύβουν ότι έχουν υψηλές προσδοκίες για τα αποτελέσματα της κάλπης στο Ηράκλειο και συνολικά στην Κρήτη. Τα τοπικά στελέχη δίνουν εκτιμήσεις μάλιστα για ποσοστά ακόμα και κοντά στο 20% εδώ στον νομό Ηρακλείου. Και ιδού, θα πει κανείς, η ευκαιρία για τον πρόεδρο του κόμματος να αναδείξει σήμερα τη διαφορετική δυναμική από τον τόπο του.

Ήδη υπάρχει έντονη κινητοποίηση, όχι μόνο στον νομό Ηρακλείου, αλλά και στον νομό Λασιθίου, δεδομένου μάλιστα ότι θα είναι φρέσκες και οι συγκρίσεις, μιας και προχθές Τετάρτη το βράδυ είχαμε την κεντρική συγκέντρωση και ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον ίδιο ακριβώς χώρο, στην πλατεία Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News