Παρέμβαση e-ΕΦΚΑ για την περιπέτεια της καθηγήτριας από την Κρήτη να λάβει σύνταξη - Μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr

Κρήτη
Παρέμβαση e-ΕΦΚΑ για την περιπέτεια της καθηγήτριας από την Κρήτη να λάβει σύνταξη - Μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ίδια νοιώθει ανακούφιση εν αναμονή υλοποίησης της δρομολόγησης της υπόθεσης της ώστε να καταφέρει στη συνέχεια να δρομολογήσει την ίδια της τη ζωή

Άμεση η παρέμβαση του Υποδιοικητή στον e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρου Βαρβέρη στην «μαρτυρία» της καθηγήτριας στο neakriti.gr 17/ 5 και στην ταλαιπωρία της για 22 μήνες για να πάρει ολόκληρη τη σύνταξή της, καθώς «χάθηκε» στο γραφειοκρατικό σύστημα των υπηρεσιών του Ενιαίου Φορέα μεταξύ Χανίων και Κορίνθου.

Όπως ενημερώθηκε η λύση δρομολογήθηκε, η γραφειοκρατία αντιμετωπίσθηκε και τέλος του μήνα θα λάβει το ποσό που της αναλογεί.

Η ίδια νοιώθει ανακούφιση εν αναμονή υλοποίησης της δρομολόγησης της υπόθεσης της ώστε να καταφέρει στη συνέχεια να δρομολογήσει την ίδια της τη ζωή.

Την ελπίδα την ίδια ώρα ότι η μηχανογράφηση και η τεχνολογία που επιχειρείται στο Φορέα θα εξαλείψει όλους τους χρόνους αναμονής για πολλούς συνταξιούχους εκφράζουν οι ίδιοι οι θιγόμενοι επικοινωνώντας μαζί μας.

Έκκληση τους προ τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, η δέσμευση περί ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξέτασης των εκκρεμών συντάξεων μέχρι τέλος Ιουνίου να έχει υλοποιηθεί, τα δε καταστήματα του ΕΦΚΑ, όπως και αυτό του Ηρακλείου να στελεχωθεί με έμπειρο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News