Ρέθυμνο: Τελέστηκε το 9ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης θείας του Αρχιεπισκόπου Ευγενίου (pics)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Τελέστηκε το 9ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης θείας του Αρχιεπισκόπου Ευγενίου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μακαριστή και προσφιλής σε όλους θεία Γιαννούλα έζησε αρκετά χρόνια στο Ρέθυμνο και αγαπήθηκε πολύ από τους ανθρώπους του τόπου

Εννέα ημέρες πέρασαν από την εκδημία της αγαπημένης θείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου και σήμερα στο Ρέθυμνο τελέστηκε μνημόσυνο μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων.

Η Μητρόπολη Ρεθύμνου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «το πρωί της Τετάρτης, 17ης Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος εκκλησιάσθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, την οποία τέλεσε ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νικηφόρος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεώς μας, ο Επίσκοπός μας τέλεσε Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 9 ημερών από της εις Κύριον εκδημίας της μακαριστής Ιωάννας Τζαγκαράκη, θείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Η μακαριστή και προσφιλής σε όλους θεία Γιαννούλα έζησε στο Ρέθυμνο καθ’ όλη τη διάρκεια της εδώ ποιμαντορίας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και αγαπήθηκε πολύ από τους ανθρώπους του τόπου.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της μετά των Δικαίων και των Αγίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News