Προσοχή! Επιτήδειοι αδειάζουν λογαριασμούς με πρόσχημα την Περιφέρεια

Κρήτη
Προσοχή! Επιτήδειοι αδειάζουν λογαριασμούς με πρόσχημα την Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσοχή στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Περιφέρεια Κρήτης με ανακοίνωσή της, καθώς το τελευταίο διάστημα έλαβαν χώρα απόπειρες από επιτήδειους που ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας, με σκοπό την εξαπάτησή ιδιωτών επιχειρηματιών, που συνεργάζονται με την Περιφέρεια. 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Ενημερώνουμε εκ νέου ότι, τις τελευταίες ημέρες αλλά και το προηγούμενο διάστημα έγιναν αλλεπάλληλες απόπειρες από επιτήδειους που ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κρήτης με στόχο την εξαπάτηση ιδιωτών και επιχειρηματιών που συνεργάζονται με την Περιφέρεια Κρήτης.

Ειδικότερα υποστήριξαν ότι, η Περιφέρεια Κρήτης έχει οικονομική συναλλαγή μαζί τους και τους ζητούν να ενεργοποιήσουν σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό μέσω link που τους αποστέλλουν.

Επειδή σε καμία περίπτωση οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης δεν ζητούν αλλά ούτε αποστέλλουν πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα όπως κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό (μέσω link), εφιστούμε την προσοχή όλων να μην δημοσιοποιούν τέτοια δεδομένα-στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες δεν πρέπει να ενεργοποιούν οποιαδήποτε σύνδεση (link) που τους αποστέλλεται ζητώντας προσωπικά δεδομένα όπως τραπεζικά στοιχεία - λογαριασμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News