Ρέθυμνο: Επιτέλους παρελήφθη το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου (pics)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Επιτέλους παρελήφθη το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με επίπονες προσπάθειες και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης και τον βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη ένα ιδιαίτερα σημαντικό́ πρόβλημα που αφορά τη διακομιδή των ασθενών λύθηκε», τόνισε ο δήμαρχος

Ένα ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο απέκτησε επιτέλους από σήμερα το Κέντρο Υγείας Σπηλίου, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αμβλύνει την αγωνία κατοίκων και υγειονομικών της περιοχής σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις περιπτώσεις διακομιδής ασθενών. Υπενθυμίζεται ότι το ΚΥ δε διέθετε μέχρι σήμερα ασθενοφόρο, ενώ μάλιστα ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Ταταράκης είχε στείλει επιστολή στον ίδιο τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη όπου διατύπωνε το αίτημα απόκτησής του.

Με αφορμή τη σημερινή τελετή παραλαβής του νέου σύγχρονου ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Σπηλίου ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά παραβρεθήκαμε σήμερα στην τελετή παραλαβής του νέου ασθενοφόρο του ΚΥ Σπηλίου ικανοποιώντας ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας και βάζοντας ένα τέλος στην αγωνία των κατοίκων αλλά και των υγειονομικών της περιοχής.

Με επίπονες προσπάθειες και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης και τον βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη ένα ιδιαίτερα σημαντικό́ πρόβλημα που αφορά τη διακομιδή των ασθενών λύθηκε.

Ειδικά στην παρούσα συγκυρία, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, η ενδυνάμωση της υγειονομικής κάλυψης στο περιοχή μας, αποκτά́ τεράστια σημασία για την διασφάλιση της υγείας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την διοίκηση της ΥΠΕ, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στην λειτουργία του, στη συνέχεια θα εκδοθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να παραδοθεί για χρήση μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συμβολή τους τον βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον διοικητή της 7ης ΥΠΕ, Νεκτάριο Παπαβασιλείου, και τον υποδιοικητή Δημήτρη Αγαπίου.

Ευχόμαστε να είναι καλορίζικο, να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι λίγες οι φορές που θα είναι απαραίτητο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες!».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News