Νίκος Ηγουμενίδης: «Ρεσιτάλ ψεύδους και εμπαιγμού Μητσοτάκη από το Ηράκλειο»

Κρήτη
Νίκος Ηγουμενίδης: «Ρεσιτάλ ψεύδους και εμπαιγμού Μητσοτάκη από το Ηράκλειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απέναντι σε αυτό το κρεσέντο ψεύδους και εμπαιγμού, ο κρητικός λαός και το Ηράκλειο σε λίγες μέρες θα δώσουν την απάντηση που αξίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ηγουμενίδης

Σχετικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε από το Ηράκλειο ένα ρεσιτάλ ψεύδους και εμπαιγμού προς τον κρητικό λαό. Παρουσίασε μια εικόνα ειδυλλιακή για το ανύπαρκτο κυβερνητικό του έργο την τελευταία 4ετία χωρίς καμία αυτοκριτική για τους λόγους που τα κυριότερα έργα που αφορούν την Κρήτη δεν έχουν προχωρήσει. Έχει το θράσος να μιλάει για έργα στα μεγάλα νοσοκομεία της Κρήτης, σε μια στιγμή που όλοι μιλούν για τις τεράστιες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και για τα χιλιάδες εκκρεμή χειρουργεία. Θεωρεί «προσωπικό στοίχημα» την υλοποίηση του ΒΟΑΚ, ενώ 4 χρόνια τώρα το μόνο που πέτυχε είναι το σχεδιασμό διοδίων, την αδιαφάνεια και την εκτόξευση του κόστους του έργου. Επιχειρεί να καρπώνεται έργα τα οποία βρίσκονται στον αέρα, όπως το Καστέλι, και μιλάει για αναβάθμιση του λιμένα Ηρακλείου, ενώ όλοι καταλαβαίνουμε τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του λιμανιού σε όφελος των ιδιωτών. Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου, για την ιδιωτικοποίηση του Αρχαιολογικού Μουσείου και τους χιλιάδες συμβασιούχους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες που παραμένουν στον αέρα. Απέναντι σε αυτό το κρεσέντο ψεύδους και εμπαιγμού, ο κρητικός λαός και το Ηράκλειο σε λίγες μέρες θα δώσουν την απάντηση που αξίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News