Εκπνέει η προθεσμία για εγγραφή στο Μουσικό Γυμνάσιο – Μέχρι πότε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις

Κρήτη
Εκπνέει η προθεσμία για εγγραφή στο Μουσικό Γυμνάσιο – Μέχρι πότε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Μουσικό Σχολείο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές», αναφέρεται σε ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε το Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου εφιστώντας την προσοχή σε όσους ενδιαφέρονται να σπεύσουν για τις εγγραφές των παιδιών τους για το νέο σχολικό έτος καθώς εκπνέει η προθεσμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωστοποιούμε ότι οι Αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικό Γυμνασίου Ηρακλείου για το σχολ. έτος 2023-2024, θα γίνονται δεκτές ως 31 Μαΐου 2023.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι το Σχολείο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές.

Οι υποψήφιοι δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις, ούτε να γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο εκ των προτέρων για να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας διδάσκονται κανονικά, όπως σε κάθε άλλο Γυμνάσιο και Λύκειο της χώρας.

Οι Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.mousiko.gr  ή απ’ ευθείας στο σύνδεσμο http://goo.gl/forms/EFKUP4fp3e 

Το Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο – Λύκειο), βρίσκεται στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών. Στην περιοχή αυτή συνυπάρχουν το Δημαρχείο Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης (CretAquarium), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης,  το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Γυμνάσιο & Λύκειο Γουβών, το 2o ΙΕΚ κ.α. Η είσοδός του Μουσικού Σχολείου είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου Χερσονήσου.

Η σίτιση και η μετακίνηση των μαθητών μας παρέχεται δωρεάν. (Δρομολόγια από Ηράκλειο, Χερσόνησο και άλλες περιοχές του Νομού Ηρακλείου)

Μαθητής που φοιτά στο Μουσικό Σχολείο μπορεί να πάρει μετεγγραφή όποτε επιθυμεί  σε άλλο Γυμνάσιο ή Λύκειο Γενικής Παιδείας, το αντίστροφο όμως γίνεται μόνο με εξετάσεις.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο Σχολείο στο 2810.761.696  ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.mousiko.gr

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μαθητές μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News