Κουράκης: Το μήνυμά του για την Γιορτή της Μητέρας

Κρήτη
Κουράκης: Το μήνυμά του για την Γιορτή της Μητέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν ένα πρόσωπο έχει ταυτιστεί με την έννοια της απεριόριστης Αγάπης, της αξεπέραστης Αφοσίωσης, της διαρκούς και ανιδιοτελούς προσφοράς, αυτό δεν είναι άλλο από την Μάνα!» ανέφερε

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στην ζωή και την πορεία μας, με το πάντα αμέριστο ενδιαφέρον της και το παράδειγμα της», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης, για την Γιορτή της Μητέρας.

Το πλήρες κείμενο:

«Αν ένα πρόσωπο έχει ταυτιστεί με την έννοια της απεριόριστης Αγάπης, της αξεπέραστης Αφοσίωσης, της διαρκούς και ανιδιοτελούς προσφοράς, αυτό δεν είναι άλλο από την Μάνα!

Μπορεί η εποχή μας να μην προσφέρεται για ρομαντικές αναφορές, όμως για την Μητέρα, όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά και επιβάλλεται να αναζητήσουμε τρόπους έκφρασης της μοναδικότητας στη σχέση μας με το ιερό πρόσωπο της.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στην ζωή και την πορεία μας, με το πάντα αμέριστο ενδιαφέρον της και το παράδειγμα της.

Ο καθένας από εμάς, αλλά και η πολιτεία πρωτίστως, θα πρέπει να καταβάλλουμε ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τον ρόλο. κάτι που θα αποβεί προς όφελος και του κοινωνικού συνόλου.

Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της. Ευχόμαστε στις Μητέρες Όλου του Κόσμου, Χρόνια Πολλά!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News