ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν τον Πλατανιά (pics)

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν τον Πλατανιά (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής

Αρχικά επισκέφθηκε το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς κι ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κρατούμενοι και προσωπικό. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η έλλειψη οικοδομικής άδειας, η οποία αποτελεί εμπόδιο για την επίλυση σειράς ζητημάτων όπως η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετέβησαν στο Δημαρχείο Πλατανιά όπου έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη. Συζήτησαν για την πορεία των έργων αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές με τα κονδύλια ύψους 173 εκατ. ευρώ που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέθεσε για τον Νομό Χανίων, καθώς και για τα προβλήματα του Δήμου (εξαίρεση από χρηματοδοτικά εργαλεία λόγω πληθυσμιακών προϋποθέσεων, έλλειψη μόνιμου προσωπικού κ.ά.) και για τις άμεσες προτεραιότητες. Οι υποψήφιοι βουλευτές και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν το λιμάνι Κολυμβαρίου, ένα έργο πνοής για τον Νομό, χρηματοδοτημένο με 8,5 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής: Α) Τα Super Markets ΣΥΝΚΑ και συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο Αλεξάκη Δημήτρη και υπαλλήλους, Β) την εταιρεία Kreta Food ΕΠΕ, στους χώρους της οποίας ξεναγήθηκαν από τους ιδιοκτήτες Μαρματάκη Νίκο και Στρατηγάκη Μιχάλη και συζήτησαν με εργαζόμενους και Γ) το ξενοδοχείο Althea Village όπου συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες Νίκο και Στέφανο Σκαράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News