Δήμος Μαλεβιζίου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την ένταξη παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Κρήτη
Δήμος Μαλεβιζίου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την ένταξη παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής ορίζεται από 10/05/2023 έως 31/05/2023

Ξεκινά την Τετάρτη 10 Μαΐου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη παιδιών στους σταθμούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου, για την περίοδο 2022-2023 μέσω τροφίων.

Οι αιτήσεις καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και αφορούν:

  • Νήπια, γεννημένα από 1/1/2020 και έως την 31/03/2021
  • Βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2021 έως και την 31/03/2022

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., «απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστική υποβολή και την εγκυρότητα της αίτησης εγγραφής είναι η επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα σας ζητηθούν, βάσει των κριτηρίων που θα επιλέξετε στην πλατφόρμα.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής ορίζεται από 10/05/2023 έως 31/05/2023.

Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και την οριστική υποβολή της, αυτόματα θα μοριοδοτείται. Η αίτηση θα θεωρείται «επιτυχώς καταχωρημένη» μόλις λάβετε τον αριθμό πρωτοκόλλου και τη μοριοδότηση. Αυτό θα επιτευχθεί μετά την οριστική υποβολή της αίτησής σας.

Στην διεύθυνση e-mail θα λάβετε ειδοποίηση σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησής σας, αν, δηλαδή, είναι πλήρης ή όχι ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση ελλιπών ή λανθασμένων δικαιολογητικών, θα παρέχεται χρονικό περιθώριο δέκα (10) ημερών για τη διόρθωση και επανυποβολή της από την ημέρα αποστολής του e-mail.

Η  αξιολόγηση της αίτησής σας ολοκληρώνεται είτε με την απόρριψή της - στην περίπτωση που δεν έγιναν τυχόν απαιτούμενες διορθώσεις- είτε με την έγκρισή της, το οποίο σημαίνει πληρότητα της αίτησης ως προς τα δικαιολογητικά και όχι εγγραφή του παιδιού σε παιδικό σταθμό.

Για υποβολή αίτησης εγγραφής πατήστε στο  https://aitisi.dokappam.gr/ . Για να συνδεθείτε, θα σας ζητηθούν οι κωδικοί TAXIS.

Μπορείτε πάντα να βλέπετε την αίτησή σας και την πορεία της κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα  με τους κωδικούς TAXIS.

Μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση εδώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε µε τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα τηλέφωνα:

[email protected]

2810 823656

·         Βρεφονηπιακός Σταθμός Πολύδροσου,

·         Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίας Πελαγίας

·         Παιδικός Σταθμός  Αγίας Μαρίνας

[email protected]

·         Βρεφονηπιακός Σταθμός Γαζιου,

·         Παιδικός Σταθμός   Τυλίσου ,   

·         Παιδικός Σταθμός   Κρουσώνα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News