Ντόρα Μπακογιάννη από Κάντανο: «Όση δύναμη μου δώσετε άλλη τόση θα επιστρέψω στα Χανιά» (pics)

Κρήτη
Ντόρα Μπακογιάννη από Κάντανο: «Όση δύναμη μου δώσετε άλλη τόση θα επιστρέψω στα Χανιά» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους της Καντάνου είχε η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη κατά την επίσκεψή της στην περιοχή

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε την Κάντανο όπου είχε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους της. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι με την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε με την τοπική κοινωνία αντιμετωπίστηκαν χρονίζοντα προβλήματα που είχαν επείγοντα χαρακτήρα.

«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμες και ουσιαστικά υπάρχουν δύο προτάσεις πάνω στο τραπέζι. Η πρόταση της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία λέει καθαρά και ειλικρινά ότι στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση, ένα σταθερό τιμόνι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για να αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις, να αναπτυχθεί η οικονομία με ρυθμούς ακόμη μεγαλύτερους, να υπάρξει μέρισμα ευημερίας για όλους. Η άλλη πρόταση είναι μια θολή πρόταση, η οποία μιλάει για μια προοδευτική κυβέρνηση στην οποία κανείς δε θέλει να συνεργαστεί με κανέναν. Και το κυριότερο δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση για κάποια προγραμματική συμφωνία», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Δώστε μου δύναμη και σας υπόσχομαι ότι όση δύναμη μου δώσετε τόση δύναμη θα επιστρέψω στα Χανιά» υπογράμμισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News