Το «ευχαριστώ» του αστυνομικού Γιώργου Σπετσωτάκη και της γυναίκας του Ελευθερίας

Κρήτη
Το «ευχαριστώ» του αστυνομικού Γιώργου Σπετσωτάκη και της γυναίκας του Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά από 22 ημέρες νοσηλείας στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου αισθανόμαστε την απόλυτη υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους για τη βοήθεια που μας προσέφεραν», ανέφερε το ζευγάρι

Η μέρα της Κυριακής 30 Απριλίου 2023 χάρισε ξανά το χαμόγελο στον αστυνομικό Γιώργο Σπετσωτάκη και στην οικογένειά του από το πλήθος των πολιτών που κατέκλυσε τον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου προκειμένου να δώσει δύναμη και ελπίδα στον Γιώργο για να μπορέσει να αποκαταστήσει την υγεία του και να βγει νικητής. Και τελικά τα κατάφερε…

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Σπετσωτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του και έκτοτε ένα κύμα συμπαράστασης από πολίτες τον βοήθησε ώστε να βγει νικητής και να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του…

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια ευχαριστίας του ίδιου και της γυναίκας του Ελευθερίας:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, όλον τον κόσμο, από τα βάθη της καρδιάς μας, για την αμέριστη συμπαράστασή σας!  Εισπράξαμε ατελείωτη αγάπη, παρηγοριά και συνοδεία στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά μας.

Τα ειλικρινή μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας που συνεχώς λαμβάνουμε , δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τη ζωής μας βήμα βήμα…  

Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση  της Ι. Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου, της Ένωσης των Ειδικών Φουρών Κρήτης, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης "Δότες Ζωής" και του Βιωματικού Μουσικοχορευτικού και Παιδαγωγικού Εργαστηρίου Ρεθύμνης "Πυρρίχια Δρώμενα" με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Ρεθυμνης μας συγκίνησε πραγματικά. Το κύμα συμπαράστασης και στήριξης από τους διοργανωτές κι από το πλήθος τους κόσμου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αποτελούν στήριγμα για την οικογένειά μας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές  αλλά και τους αθλητικούς φορείς, συλλόγους, φορείς , σωματεία της πόλης και ΜΜΕ  καθώς και όλες τις ξεχωριστές δράσεις που έλαβαν χώρα μέχρι σήμερα. Η στήριξη από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Ρεθύμνου, από  τους συναδέλφους, την οικογένειά μας και τους φίλους μας  είναι καθοριστική και ουσιαστική.   Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε  τον ομαδάρχη των ΤΑΕ, Μανούσο Σμπυράκη και την ομάδα του οι οποίοι βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος,  εφάρμοσαν άριστα τα όσα εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες για να με κρατήσουν στη ζωή.

Μετά από 22 ημέρες νοσηλείας στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου αισθανόμαστε την απόλυτη υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον διοικητή του νοσοκομείου κ . Λευτέρη Μαρκάκη ,τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής για την περίθαλψη και την φροντίδα που μας προσέφεραν.

Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε θερμά τον Συντονιστή Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής και θεράπων Ιατρό μας κ. Εμμ. Δασκαλογιαννάκη μαζί με την ιατρική ομάδα Ορθοπεδικής κλινικής που απαρτίζεται από τους κ. Κωνσταντίνο Παπαδομιχελάκη, κ. Ιωάννη Κτιστάκη, κα Αναστασία Γαρμπή , κ. Χαράλαμπο Χριστογιάννη, κ. Κωνσταντίνο Μαστραντωνάκη, κ. Γεώργιο Ψηλομανουσάκη καθώς και τους κα Ρέτσα , κ. Πιπέρα , για το αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς , για την αμέριστη φροντίδα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο κατά την διάρκεια της επέμβασης όσο και κατά την μετεγχειρητική πορεία .

Ευγνώμων προς τη συντονίστρια Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος κα Ευαγγελία Βροντάκη ,και τον Διευθυντή της Οφθαλμολογικής κλινικής κ. Εμμανουήλ Χριστοδουλάκη .

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην προϊσταμένη της χειρουργικής κλινικής κα Δόξα Βροντάκη, σε όλο το ακούραστο νοσηλευτικό προσωπικό , στους φυσικοθεραπευτές του νοσοκομείου για την φροντίδα ,την ευγένεια, το χαμόγελο και τη διακριτικότητά τους.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το προσωπικό του ΕΚΑΒ ,τους τραυματιοφορείς, τους φύλακες, τους /τις τραπεζοκόμους και τις καθαρίστριες της κλινικής για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν με ήθος και ευγένεια .

Ευχόμαστε ο Θεός να τους δίνει δύναμη για να μπορούν πάντοτε να εκτελούν το λειτούργημά τους με την ανθρωπιά που διακρίναμε όλες αυτές τις ημέρες. 

Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη και σεβασμό για το μεγαλείο της ψυχή σας!

Με βαθιά τιμή

Σπετσωτάκης Γιώργος - Βρέντζου Ελευθερία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News