Ηράκλειο: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας στο κυνοκομείο του Δήμου

Κρήτη
Ηράκλειο: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας στο κυνοκομείο του Δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H επίσκεψη την Κυριακή 21 Μαΐου, λόγω διεξαγωγής των εκλογών, μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή, στις 28/5

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την υπεύθυνη στάση στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων και μετά την ολοκληρωμένη εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την αναδοχή και φροντίδα αδέσποτων, ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του κυνοκομείου του, προκειμένου να διευκολύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Πλέον οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται το κυνοκομείο για να έρχονται σε επαφή με τα ζώα, γνωριμία και βόλτα μαζί τους στο πάρκο (πέρα από το κανονικό ωράριο της υπηρεσίας) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Τετάρτη 10 Μαΐου 08:30 με 16:00

Τετάρτη 17 Μαΐου 08:30 με 16:00

Τετάρτη 24 Μαΐου 08:30 με 16:00

Τετάρτη 31 Μαΐου 08:30 με 16:00

Κυριακή 28 Μαΐου 11:00 με 16:00 

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη την Κυριακή 21 Μαΐου, λόγω διεξαγωγής των εκλογών, μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή, στις 28/5.

Το διευρυμένο ωράριο υποστηρίζεται στη λειτουργία του και από τις εθελοντικές φιλοζωικές οργανώσεις και θα ανακοινώνεται σε μηνιαία βάση. Πληροφορίες και συμβουλές στους ενδιαφερόμενους - υποψήφιους κηδεμόνες για τη συμπεριφορά των σκυλιών δίνει η εκπαιδεύτρια του κυνοκομείου.

Την Κυριακή 7 Μαΐου εθελοντές και πολίτες επισκέφθηκαν τον χώρο του κυνοκομείου και είχαν την δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με τα ζώα, να παίξουν μαζί τους, να τα βγάλουν βόλτα, αλλά και να ενημερωθούν για τη διαδικασία της υιοθεσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News