Κρήτη: Ο «σέξι αγρότης» Στάθης Στιβακτάκης αγνώριστος μετά από 8 χρόνια

Κρήτη
Κρήτη: Ο «σέξι αγρότης» Στάθης Στιβακτάκης αγνώριστος μετά από 8 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οχτώ χρόνια μετά έχει αφήσει πίσω του εκείνη την εποχή, αφοσιώθηκε στις αγροτικές του εργασίες και το 2022 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης εμφανίστηκε ξαφνικά στη δημόσια ζωή πριν από 8 χρόνια, το 2015 όταν μαζί με εκατοντάδες αγρότες από όλη την Κρήτη έφθασαν με τα πλοία της γραμμής από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κοντινές φωτογραφίες του είχαν γίνει viral και γρήγορα πήρε το προσωνύμιο σέξι αγρότης λόγω των όμορφων ματιών του και των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του, σύμφωνα με το dailymedia.com. Στην ορεινή Κρήτη που ζούσε ασχολούνταν με τη μελισσοκομία και την κτηνοτροφία και στην Αθήνα είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του.

Έφτασε να δίνει συνεντεύξεις στις πιο γνωστές εκπομπές εκείνης της εποχής, σε μεσημεριανάδικα, εκπομπές lifestyle και βραδινά talk shows και να δέχεται προτάσεις για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Οκτώ χρόνια μετά ο Στάθης Στιβακτάκης έχει αφήσει πίσω του τελείως εκείνη την εποχή, αφοσιώθηκε στις αγροτικές του εργασίες στην Κρήτη, παντρεύτηκε την όμορφη Αργυρώ ενώ το 2022 απόκτησαν μαζί και ένα αγοράκι. Δεν έχει χάσει τίποτα από τα γοητευτικά του χαρακτηριστικά ενώ έχει ακόμα το χαρακτηριστικό του πυκνό μούσι από την πρώτη φορά που τον γνωρίσαμε.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News