Ηράκλειο: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Γρηγόρη Πασπάτη στο Αρκαλοχώρι

Κρήτη
Ηράκλειο: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Γρηγόρη Πασπάτη στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψ.βουλευτής Ηρακλείου με τη ΝΔ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση και ομιλία του Γρηγόρη Πασπάτη στο Αρκαλοχώρι. Ο υποψ.βουλευτής Ηρακλείου με τη ΝΔ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, όπου ήταν έντονη η παρουσία ιστορικών στελεχών της παράταξης στην περιοχή.

Τον Γρηγόρη Πασπάτη προλόγισε η ιατρός και πρ.Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας Ιφιγένεια Μπουτιέρου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δικηγόρος και πολιτική επιστήμονας Γαριφαλιά Βιδάκη. Ο κ.Πασπάτης στην ομιλία του ανέπτυξε θέματα τόσο τοπικού, όσο και γενικού ενδιαφέροντος. Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο ίδιος σε δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα είναι κομβικής σημασίας για την αναπτυξιακή πορεία του νομού Ηρακλείου. Οι πληγές που άνοιξαν οι σεισμοί του 2021 δεν έχουν κλείσει, είναι πολλοί οι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται ακόμα, ενώ πολλά ζητήματα της ανάπτυξης των υποδομών και της παραγωγής είναι ανοικτά."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News