Οικογενειακό δράμα στην Κρήτη: Νέες αποκαλύψεις από το περιβάλλον των δύο μωρών - Παραμένει στη ΜΕΘ ο 62χρονος παππούς

Κρήτη
Οικογενειακό δράμα στην Κρήτη: Νέες αποκαλύψεις από το περιβάλλον των δύο μωρών - Παραμένει στη ΜΕΘ ο 62χρονος παππούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με μέλη της οικογένειας του 62χρονου, μας διαβεβαίωσαν ότι όλοι βρίσκονται κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν να στηρίξουν τα δύο αγγελούδια που δεν έχουν κοντά τον πατέρα τους και η μητέρα τους αδυνατεί να τα μεγαλώσει μόνη της

Άνω-κάτω βρήκε το εσωτερικό του αυτοκινήτου του πατέρα της και πειραγμένη την είσοδο του σπιτιού του η μικρή του κόρη, που με εισαγγελική εντολή πήρε την επιμέλεια των δύο μικρών παιδιών της αδερφής της (1,5 και 2,5 ετών), καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο 62χρονος παππούς τους, που τα πρόσεχε και τα μεγάλωνε, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με νεφρική ανεπάρκεια, που τον οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Αγίου Νικολάου, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σε επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με μέλη της οικογένειας του 62χρονου, μας διαβεβαίωσαν ότι όλοι βρίσκονται κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν να στηρίξουν τα δύο αγγελούδια που δεν έχουν κοντά τον πατέρα τους και η μητέρα τους αδυνατεί να τα μεγαλώσει μόνη της. Μας είπαν επίσης ότι τα παιδιά δεν έμειναν πολλές ώρες μόνα τους, καθώς τη Δευτέρα το πρωί ο παππούς τους τα πήγε στο σχολείο και τα πήρε το μεσημέρι. Τα τάισε, τα τακτοποίησε και, επειδή δεν ένιωθε καλά, έπεσε κι εκείνος να κοιμηθεί, αλλά λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και τα παιδιά όταν ξύπνησαν είναι πιθανόν να νόμιζαν ότι ο παππούς τους κοιμόταν βαθιά. Το μεγαλύτερο παιδάκι βγήκε από το σπίτι αργά το βράδυ, το είδαν οι γείτονες μόνο του και ειδοποίησαν την προγιαγιά τους που πήγε στο σπίτι και βρήκε λιπόθυμο τον 62χρονο γιο της, για τον οποίο γνώριζε ότι είχε θέμα με τα νεφρά του και βρισκόταν υπό τακτική ιατρική παρακολούθηση.

Παραμένει στη ΜΕΘ

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο 62χρονος και τα δύο εγγονάκια του, τα οποία κρατήθηκαν για ενυδάτωση και προληπτικές εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Ο 62χρονος διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, σε σοβαρή κατάσταση. Εκεί παραμένει και νοσηλεύεται με νεφρική ανεπάρκεια και με την ελπίδα ότι θα γίνει γρήγορα καλά για να επιστρέψει στα εγγονάκια του. Κι ενώ ο παππούς και τα δύο παιδάκια ζούσαν το δικό τους δράμα, η νεαρή θεία των δύο μωρών πήγε στο σπίτι του πατέρα της για να πάρει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για να φροντίζει τα ανιψάκια της και τότε διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο του πατέρα της είχε παραβιαστεί από άγνωστους διαρρήκτες, που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του, ενώ στην κεντρική είσοδο του σπιτιού τους υπήρχαν ίχνη απόπειρας διάρρηξης, γεγονός που δείχνει ότι οι διαρρήκτες ήταν θρασύτατοι, άσπλαχνοι και αδίστακτοι, καθώς δε σεβάστηκαν το δράμα που βίωνε αυτή η ταλαιπωρημένη οικογένεια.

“Κύμα” συμπαράστασης

Η τοπική κοινωνία “απλώνει το χέρι της” στην ταλαιπωρημένη οικογένεια

Το περιστατικό αυτό ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ το μεγάλο “κύμα” συμπαράστασης, που έχει ξεκινήσει “να απλώνει χέρι” βοήθειας προς αυτήν την ταλαιπωρημένη οικογένεια, έρχεται να δημιουργήσει συναισθήματα αλληλεγγύης σε ολόκληρο τον δήμο Ιεράπετρας, ώστε, εφόσον η κατάσταση δυσκολέψει ακόμα περισσότερο, να βρουν τα παιδάκια πολλές ειλικρινείς ζεστές αγκαλιές, αγάπης και συμπαράστασης, για να μεγαλώσουν σωστά και να γίνουν χρήσιμα μέλη αυτής της σπουδαίας και πλούσιας σε αγνά συναισθήματα αγάπης της γεραπετρίτικης κοινωνίας. Από την αντιδήμαρχο Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, καθώς και από μέλη της οικογένειας του 62χρονου μας επισημάνθηκε ότι δε χρειάζονται - προς το παρόν - οικονομική συμπαράσταση τα παιδιά, αλλά φροντίδα, αγάπη και οικογενειακή ασφάλεια, ώστε να μεγαλώσουν σωστά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News