default-image

Η Κωτσόβολος για 2η συνεχή χρονιά, Μεγάλος Χορηγός του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»

Κρήτη
Η Κωτσόβολος για 2η συνεχή χρονιά, Μεγάλος Χορηγός του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως Green Brand of the Year 2023, η Κωτσόβολος «ακολουθεί» τα μονοπάτια της βιωσιμότητας και των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης

Η  Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, είναι και φέτος Μεγάλος Χορηγός στον «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας», στην αθλητική διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας, που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα κοντέρ 120 αθλητών από 20 επαγγελματικές και εθνικές ομάδες θα καταγράψουν 650,5 χλμ., διασχίζοντας τη χώρα μέσα από υπέροχες, αλλά και απαιτητικές διαδρομές.

Ως Μεγάλος Χορηγός και με σκοπό να ενδυναμώνει όλους τους ανθρώπους να ζήσουν μία Καλύτερη Ζωή, η Κωτσόβολος στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τη γιορτή αυτή του αθλητισμού, ακολουθώντας τις διαδρομές του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και θέτοντας στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, πρωτοβουλίες που την ανέδειξαν “Green Brand of the Year 2023” για την Ελλάδα.

Έτσι, η εταιρεία θα βρίσκεται στις 3/5 στο Ηράκλειο Κρήτης και 4/5 στην Καλαμάτα με πλούσιες δράσεις και μεγάλες εκπλήξεις στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Κωτσόβολος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την ευρεία γκάμα από wearables, smartphones, καθώς και ηλεκτρικά πατίνια Xiaomi. Σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα, οι επισκέπτες θα κληθούν να συμμετέχουν στο “e-mobility challenge”, αντιμετωπίζοντας την υπέρτατη πρόκληση, τεστάροντας άμεσα τις επιδόσεις τους με τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας της Xiaomi. Ο στόχος θα είναι να κάνουν την ίδια διαδρομή που διανύουν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου.  Εκείνοι που θα δεχθούν το “e-mobility challenge”, θα μπουν σε κλήρωση με έπαθλο ένα Redmi Watch 2 Lite της Xiaomi.

Επιπλέον, σε μία ειδική ράμπα, BMX pro athletes (Γιώργος Νταβουτιάν και Άγγελος Δεμενεόπουλος σε Ηράκλειο & Καλαμάτα, Κώστας Μανωλακάκης στο Ηράκλειο και Δημήτρης Ρούσσος στην Καλαμάτα) θα προσφέρουν ένα show με jams και πολλές ακόμα δράσεις για όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της Κωτσόβολος. Παράλληλα, ο action photographer Άλεξ Γρυμάνης θα δώσει τα κατάλληλα tips για την τέλεια λήψη με ένα κινητό Xiaomi, καλώντας τον κόσμο να λάβει μέρος στο challenge της καλύτερης φωτογραφίας, για να κερδίσει ένα κινητό Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ με κάμερα 200MP.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα παραδόσεων της Κωτσόβολος, θα βρίσκονται στις 2/5 στους δρόμους του Ηρακλείου Κρήτης και στις 3/5 στης Καλαμάτας, όπου θα «κάνουν μία στάση», καλώντας τους τυχερούς - περαστικούς να συμμετέχουν στο “Green Delivery” challenge και να λάβουν μέρος σε μία κλήρωση με έπαθλο ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Scooter 3 Lite, απαντώντας σε μία ερώτηση για τις «πράσινες» ενέργειες της εταιρείας.

Η Κωτσόβολος είναι εκεί σε κάθε μεγάλο γεγονός, είτε αυτό είναι ένας αθλητικός αγώνας, είτε μια στιγμή στην καθημερινή διαδρομή κάθε ανθρώπου. Επισκέψου το περίπτερό ης σε Ηράκλειο Κρήτης & Καλαμάτα, λάβε μέρος στα δρώμενα που η εταιρεία έχει ετοιμάσει για σένα και ακολούθησε τις ξεχωριστές «πράσινες» διαδρομές της εταιρείας, ποδηλατώντας προς έναν «πράσινο» κόσμο και μία Καλύτερη Ζωή.

Η Κωτσόβολος θα σε περιμένει με σταθερό τιμόνι και γρήγορο πετάλι!

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της  Κωτσόβολος στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, κάνοντας κλικ εδώ: Δίπλα σου σε κάθε διαδρομή! | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.935 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 96 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 830 καταστημάτων που διαθέτει, με 32.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News