Ένοπλες ληστείες τη νύχτα στο Ηράκλειο - Δύο συλλήψεις

Κρήτη
Ένοπλες ληστείες τη νύχτα στο Ηράκλειο - Δύο συλλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για ληστείες στο Ηράκλειο - Αφαίρεσαν από δύο επιχειρήσεις, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ - Επιπλέον αφαίρεσαν καπνικά προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας 60 ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), αφαίρεσαν από υπάλληλο επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ καθώς και καπνικά προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας 60 ευρώ.

Εν συνέχεια μετέβησαν με Ι.Χ αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου σε έτερη επιχείρηση όπου εκ νέου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή χρήσης μαχαιριού αφαίρεσαν από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Επιπλέον τον υποχρέωσαν να εφοδιάσει το ανωτέρω όχημα με καύσιμα αξίας ενενήντα (90) ευρώ.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων , ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι ημεδαποί και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας και αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί καθώς και το Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν και αφού ακινητοποιήθηκαν συνελήφθησαν.

Επιπλέον ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή τους, το σύνολο των αφαιρεθέντων, τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News