Μαθητές από το ΓΕΛ Καστελίου στην κορυφή της Ευρώπης

Κρήτη
Μαθητές από το ΓΕΛ Καστελίου στην κορυφή της Ευρώπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι μαθητές Καλογεράκη Μαρία, Καλογεράκης Κωνσταντίνος και Δαμιανάκη Χαρίκλεια-Ραφαέλα διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 του Taekwon-do ITF κατακτώντας το πρώτο και το δεύτερο μετάλλιο

Τρεις μαθητές από το Γενικό Λύκειο Καστελίου κατάφεραν να διακριθούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 του Taekwon-do ITF κατακτώντας το πρώτο και το δεύτερο μετάλλιο ανάμεσα σε 760 αθλητές και αθλήτριες από 34 χώρες.

Πρόκειται για τους Καλογεράκη Μαρία, Καλογεράκη Κωνσταντίνο και Δαμιανάκη Χαρίκλεια-Ραφαέλα για τη σπουδαία επιτυχία των οποίων ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Καστελίου Πεδιάδος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, αφού συγχαίρει τους μαθητές, αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρουμε τους/τις μαθητές/τριές του σχολείου μας, που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 του Taekwon-do ITF, που διοργανώθηκε στην πόλη Jesolo της Ιταλίας (17/04/2023 – 23/04/2023), όπου συμμετείχαν 760 αθλητές και αθλήτριες από 34 χώρες!!!

Οι μαθήτριες και ο μαθητής, μέλη της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας, με πλούσιο ταλέντο, με ισχυρή θέληση και με γνώμονα πάντα τους στόχους που είχαν βάλει αλλά και την επίπονη προετοιμασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας το πρώτο και το δεύτερο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα:

• η μαθήτρια του σχολείου μας Καλογεράκη Μαρία κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Sparring Youth Females 16-17 years 70+ Kg, καθώς και την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Team Sparring 16-17 years.

• ο μαθητής Καλογεράκης Κωνσταντίνος κατέκτησε επίσης την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Team Sparring 16-17 years.

• η μαθήτρια Δαμιανάκη Χαρίκλεια – Ραφαέλα κατέκτησε τη 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο), το Team Patterns 16-17 years I – III degree.

Οι επιτυχίες αυτές των μαθητών/τριών μας, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η σκληρή προπόνηση (σε σχεδόν καθημερινή βάση), η συνέπεια που επιδεικνύουν τόσο στον καθημερινό τους αγώνα στο σχολείο όσο και στις καθημερινές τους κοινωνικές συναναστροφές, η επιμονή και η αγωνιστικότητα, ανταμείβονται.

Ο διευθυντής κ. Εμμανουήλ Θεοδωρομανωλάκης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Καστελλίου Πεδιάδος απευθύνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στον μαθητή του σχολείου, και τους εύχονται να κατακτούν πάντα τους στόχους τους και να φτάνουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

«Φτάσε όπου δεν μπορείς…» (Νίκος Καζαντζάκης)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News