Συναυλία αλληλεγγύης για… «τον Γιώργο μας!»

Κρήτη
Συναυλία αλληλεγγύης για… «τον Γιώργο μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να στηρίξει οικονομικά τον Γιώργο και την οικογένειά του στα αυξημένα έξοδα αποκατάστασης της υγείας του

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Σύλλογος αιμοδοτών Ρεθύμνης «Δότες Ζωής», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου και το Βιωματικό, Μουσικοχορευτικό & Παιδαγωγικό Εργαστήρι Ρεθύμνης «ΠΥΡΡΙΧΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ», διοργανώνουν Συναυλία Αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας, Σπετσωτάκη Γεώργιο, θύμα τροχαίου ατυχήματος, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 13.00 στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να στηρίξει οικονομικά τον Γιώργο και την οικογένειά του στα αυξημένα έξοδα αποκατάστασης της υγείας του. Απώτερος όμως στόχος μας είναι να περάσει σε μικρούς και μεγάλους το μήνυμα πως οφείλουμε να οδηγούμε με ασφάλεια, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να είμαστε προστατευμένοι και ασφαλείς τόσο εμείς όσο και οι γύρω μας.

Έχοντας ως σύνθημα «Όταν πίνω δεν οδηγώ και δεν οδηγώ όταν πίνω», οι διοργανωτές, όπως αναφέρουν, «προσπαθούμε από την πλευρά μας να σταματήσουμε την μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, η οποία πλήττει δυστυχώς το νησί μας».

Την ίδια ώρα απευθύνουν πρόσκληση και τονίζουν: «Θα ήταν λοιπόν, μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στη Συναυλία Αλληλεγγύης, προσφέροντας την βοήθεια σας για τον συνάνθρωπό μας, αλλά και ενισχύοντας την προσπάθεια μας κατά των τροχαίων ατυχημάτων. Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε με την παρουσία σας μια τόσο σημαντική εκδήλωση για τον τόπο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News