Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: «Προσωπικό στοίχημα όλη η Κρήτη να είναι γαλάζια» (pics)

Κρήτη
Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: «Προσωπικό στοίχημα όλη η Κρήτη να είναι γαλάζια» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Νέα Δημοκρατία όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, εδώ πηγαίναμε καλά» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει «όλη η Κρήτη να είναι γαλάζια, είναι προσωπικό στοίχημα»

Στην πόλη του Ρεθύμνου έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, με πλήθος κόσμου να τον συνοδεύει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πόλη του Ρεθύμνου, επισήμανε ότι «το νοιάξιμο είναι για την επόμενη γενιά, η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή από το 2019 και με την βοήθεια σας θα την κάνουμε πιο ισχυρή».

«Η Νέα Δημοκρατία όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, εδώ πηγαίναμε καλά» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει «όλη η Κρήτη να είναι γαλάζια, είναι προσωπικό στοίχημα». Παράλληλα, προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο είναι και ο ΒΟΑΚ.

Αναφορικά με το αεροδρόμιο Καστελίου, ανέφερε ότι μέχρι το 2027 θα λειτουργεί εκεί, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μεσογείου, ενώ ζήτησε από τους Κρητικούς να αναλογιστούν «τι έκανε τέσσερα χρόνια η προηγούμενη κυβέρνηση, και τι έκανε η Νέα Δημοκρατία, σε πιο δύσκολες συνθήκες».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους πολίτες του Ρεθύμνου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «χρειαζόμαστε μια τετραετία ακόμα και θα την έχουμε. Είναι σίγουρος για αυτό. Η βροντερή φωνή του ελληνικού λαού θα στείλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε περίπου στις 10:30 στην περιοχή της Αργυρούπολης για να επισκεφθεί στην πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Χαρουπιού, ενώ στην συνέχεια μετέβη στο καφενείο του χωριού όπου είχε επαφές με τους κατοίκους. «Η κάλπη της 21ης Μαίου θα δείξει ποιος θα κυβερνήσει την χώρα και αυτή θα είναι η Νέα Δημοκρατία». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Αργυρούπολη.

Αρχικά, ανέφερε ότι «πήρε μεγάλη δύναμη από την χθεσινή συγκέντρωση στα Χανιά», ενώ ακολούθησε ένας απολογισμός των δυσκολιών που πέρασε η κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε στην τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε, στα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά «Ματώνει η καρδιά μου όταν χάνονται νέοι άνθρωποι στους δρόμους της Κρήτης. Τώρα όμως ο ΒΟΑΚ είναι σε εξέλιξη» ενώ αναφέρθηκε έπειτα και σε έργα οδικής ασφάλειας στο νησί.

Όσων αφορά το κομμάτι του τουρισμού, τόνισε ότι «το 2023 θα αποτελέσει χρονιά- σταθμός», ενώ μίλησε και για την σύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε «πυρά» στην αντιπολίτευση και τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε χθες ένα γκρίζο σποτ για έναρξη προεκλογικής περιόδου. Στρώνει χαλί ο κ. Τσίπρας για την εκλογική του ήττα. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα θυμίζουμε την γκρίζα εποχή της διακυβέρνησης του».

Υπενθυμίζεται, ότι χθες Σάββατο 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία στα Χανιά, από τον Φάρο του Ενετικό λιμανιού. «Δεν επέλεξα τυχαία να βρίσκομαι στην Κρήτη αυτή την ημέρα. Είναι μία ημέρα σημαντική για εμάς», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, όπως τόνισε «ολοκληρώνοντας την πρώτη μας τετραετία όπως είχα δεσμευτεί. Από σήμερα θυροκολλείται στη Βουλή το προεδρικό διάταγμα διάλυσης της και ξεκινά επίσημα η προεκλογική μας διαδρομή».

«Νιώθω σήμερα ανάμεσα μας τον Κωνσταντίνο και τη Μαρίκα Μητσοτάκη», τόνισε, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε τόσα εμπόδια και τόσες αντίξοες συνθήκες, κι όμως τις ξεπεράσαμε όλες και τις μετατρέψαμε σε επιτυχίες».

«Οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες στέλνουν μήνυμα νίκης και στις 21 Μαΐου μπλε θα είναι όχι μόνο η Κρήτη, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα», είπε. «Όχι δεύτερη φορά στη συμφορά», ενώ την ίδια ώρα πρόσθεσε «θα μας εμπιστευτεί και πάλι η ελληνική κοινωνία γιατί τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

«Η Ελλάδα του 2023 δε θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2015», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Την ίδια ώρα τόνισε μεταξύ άλλων «είμαι εδώ όχι για υποσχέσεις, αλλά για έργα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News