Κρήτη: Στην Αργυρούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης (εικόνες)

Κρήτη
Κρήτη: Στην Αργυρούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Μητσοτάκης αυτή την ώρα βρίσκεται στην πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Χαρουπιού και αργότερα θα επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου

Στην περιοχή της Αργυρούπολης έφτασε περίπου στις 10:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.  Ο κ. Μητσοτάκης αυτή την ώρα βρίσκεται στην πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Χαρουπιού, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο καφενείο του χωριού όπου θα έχει επαφές με τους κατοίκους.

Έπειτα, αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου, όπου θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Ηράκλειο για τις πανηγυρικές υπογραφές της σύμβασης για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του νέου ΒΟΑΚ. Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες Σάββατο 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία στα Χανιά, από τον Φάρο του Ενετικό λιμανιού. «Δεν επέλεξα τυχαία να βρίσκομαι στην Κρήτη αυτή την ημέρα. Είναι μία ημέρα σημαντική για εμάς», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, όπως τόνισε «ολοκληρώνοντας την πρώτη μας τετραετία όπως είχα δεσμευτεί. Από σήμερα θυροκολλείται στη Βουλή το προεδρικό διάταγμα διάλυσης της και ξεκινά επίσημα η προεκλογική μας διαδρομή».

«Νιώθω σήμερα ανάμεσα μας τον Κωνσταντίνο και τη Μαρίκα Μητσοτάκη», τόνισε, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε τόσα εμπόδια και τόσες αντίξοες συνθήκες, κι όμως τις ξεπεράσαμε όλες και τις μετατρέψαμε σε επιτυχίες».

«Οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες στέλνουν μήνυμα νίκης και στις 21 Μαΐου μπλε θα είναι όχι μόνο η Κρήτη, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα», είπε. «Όχι δεύτερη φορά στη συμφορά», ενώ την ίδια ώρα πρόσθεσε «θα μας εμπιστευτεί και πάλι η ελληνική κοινωνία γιατί τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

«Η Ελλάδα του 2023 δε θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2015», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Την ίδια ώρα τόνισε μεταξύ άλλων «είμαι εδώ όχι για υποσχέσεις, αλλά για έργα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News