Νέα καθήκοντα για τον λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή

Κρήτη
Νέα καθήκοντα για τον λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, με ανακοίνωσή της τον συγχαίρει και τον ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του κεντρικού λιμενάρχη

Τη θέση Ναυτιλιακού Ακολούθου στην έδρα του Ρότερνταμ, αναλαμβάνει ο κεντρικός λιμενάρχης Ηρακλείου, πλοίαρχος ΛΣ Ευθύμιος Δουβής.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, με ανακοίνωσή της τον συγχαίρει και τον ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του κεντρικού λιμενάρχη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης συγχαίρει τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχο Λ.Σ. ΔΟΥΒΗ Ευθύμιο για την απόφαση ανάληψης της θέσεως Ναυτιλιακού Ακολούθου στην Έδρα του ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ, η οποία ήρθε ως επιστέγασμα της γενικότερης αποδοχής που έχαιρε διαρκώς στη θητεία του από όλες τις τάξεις του Λιμενικού Σώματος.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του Κεντρικού Λιμενάρχη και του ευχόμαστε μια καλή, παραγωγική και εποικοδομητική θητεία για το δύσκολο και συνάμα σπουδαίο έργο που έχει αναλάβει και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί άρτια σε αυτό, με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News