Θρήνος για τον Αδάμ Παραδεισανό - «Διακρίθηκε για το ήθος και την ευγένειά του»

Κρήτη
Θρήνος για τον Αδάμ Παραδεισανό - «Διακρίθηκε για το ήθος και την ευγένειά του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το σύνολο των συναδέλφων μας που υπηρέτησαν μαζί του μόνο καλό λόγο έχουν να πουν για τον αγαπητό φίλο μας Αδάμ, και θα τον θυμόμαστε πάντοτε με το χαρακτηριστικό γαλήνιο χαμόγελό του και την καλοσύνη του», αναφέρουν οι αστυνομικοί της Κρήτης

Θρήνος για τον χαμό του τέως αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνης, υποστράτηγου ε.α. Αδάμ Παραδεισανού. Οι συνάδελφοί του εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια, τόσο στην σύζυγό του, όσο και στο παιδί του, καθώς και στους λοιπούς συγγενείς του, με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός.

«Το σύνολο των συναδέλφων μας που υπηρέτησαν μαζί του μόνο καλό λόγο έχουν να πουν για τον αγαπητό φίλο μας Αδάμ, και θα τον θυμόμαστε πάντοτε με το χαρακτηριστικό γαλήνιο χαμόγελό του και την καλοσύνη του», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Παγκρήτιο Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, αναφέρει τα εξής:  

«Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του αξιαγάπητου συναδέλφου μας και τέως Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνης Υποστράτηγου ε.α. Αδάμ Παραδεισανού, ο οποίος για πολλά συναπτά έτη προσέφερε επίσης τις υπηρεσίες του στην Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια τόσο στη σύζυγό του, όσο και στο τέκνο του αλλά και στους λοιπούς οικείους συγγενείς του εκλιπόντος.

Ο αγαπητός μας φίλος και συνάδελφος Αδάμ όλα τα χρόνια της υπηρεσιακής του σταδιοδρομίας τίμησε τη στολή και την Ελληνική Αστυνομία, ενώ παράλληλα διακρίθηκε για το ήθος του, την ευγένειά του, τον χαρακτήρα του, την τιμιότητά του και τον επαγγελματισμό του.

Το σύνολο των συναδέλφων μας που υπηρέτησαν μαζί του μόνο καλό λόγο έχουν να πουν για τον αγαπητό φίλο μας Αδάμ, και θα τον θυμόμαστε πάντοτε με το χαρακτηριστικό γαλήνιο χαμόγελό του και την καλοσύνη του.

Αγαπητέ, φίλε και συνάδελφε Αδάμ στο ύστατο αυτό αντίο, σου ευχόμαστε καλό παράδεισο και καλή αντάμωση.  

Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 13:00΄ στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ρέθυμνο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News