Η διάψευση της εταιρείας για το σχολικό γάλα

Κρήτη
Η διάψευση της εταιρείας για το σχολικό γάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εταιρεία αναφέρει ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξουν ξένα σώματα εντός της συσκευασίας καθώς σε όλα τα στάδια της διαδικασίας συσκευασίας υπάρχουν υπερευαίσθητα φίλτρα κατά τα απαιτούμενα για την πιστοποίηση ISO-HACCP.

Διαψεύδει πλήρως τον ισχυρισμό γυναίκας από το Ηράκλειο ότι σε συσκευασία γάλακτος που μοιράστηκε σε σχολείο βρέθηκαν τρίχες, πέτρες και άλλα υλικά η εταιρεία «ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε». Μάλιστα σε σχετική διαμαρτυρία της καλεί την καταγγέλλουσα να ανασκευάσει και να ανακαλέσει πλήρως τους ισχυρισμούς της. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ενώ υπήρξε επικοινωνία με την καταγγέλλουσα εκείνη δεν απέστειλε ποτέ φωτογραφίες στην εταιρεία παρά τις δημοσίευσε στο facebook με αποτέλεσμα να διαδοθεί χωρίς να είναι ορθό μια ψευδής πληροφορία.

Η εταιρεία αναφέρει ακόμη ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξουν ξένα σώματα εντός της συσκευασίας καθώς σε όλα τα στάδια της διαδικασίας συσκευασίας υπάρχουν υπερευαίσθητα φίλτρα κατά τα απαιτούμενα για την πιστοποίηση ISO-HACCP. Αφετέρου η ύπαρξη τέτοιων αντικειμένων θα άλλαζε όπως αναφέρει η εταιρεία το βάρος της συσκευασίες αλλά και το χρώμα και την υφή.

Η καταγγελία πλέον δεν είναι ορατή στο facebook και συνεπώς η αναπαραγωγή δεν συνεχίζεται αφού τίθεται εν αμφιβόλω από τους ισχυρισμούς της εταιρείας που επισήμως δίνει απαντήσεις. Το neakriti.gr φιλοξενεί τη θέση της εταιρείας «ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε» καθώς δεν έχει λόγο να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς της ούτε τα 70 χρόνια λειτουργίας της και εμπειρίας της στον κλάδο της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News