Κουράκης: Το μήνυμα του Προέδρου ΠΕΔ Κρήτης για την Ανάσταση

Κρήτη
Κουράκης: Το μήνυμα του Προέδρου ΠΕΔ Κρήτης για την Ανάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης, εύχεται σε όλους τους Κρήτες Υγεία, Ειρήνη και Πίστη στα αισιόδοξα μηνύματα της Ανάστασης» αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Κουράκης

Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

Ο εορτασμός της Ανάστασης του Κυρίου, που είναι συνυφασμένος με την Ελπίδα και το αίσθημα της αισιοδοξίας, μας βρίσκει φέτος σε περίοδο δικαιολογημένου προβληματισμού, για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Στην οδύνη για τον πόλεμο που συνεχίζεται και την γενικότερη διεθνή αστάθεια, προστέθηκε η απώλεια των συμπολιτών μας, στο δυστύχημα των Τεμπών.

Παράλληλα, συνεχίζει να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας το κύμα της ακρίβειας, αλλά παρατηρείται επίσης και μια γενικότερη πτώση των ηθικών αξιών, που δυστυχώς ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.

Παρά τις αρνητικές αυτές παραμέτρους, ο λαός μας εξακολουθεί να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Τις δυνάμεις του ενισχύει το πανανθρώπινο μήνυμα της Ανάστασης, που αποτελεί για όλους σταθερή πηγή αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης, εύχεται σε όλους τους Κρήτες Υγεία, Ειρήνη και Πίστη στα αισιόδοξα μηνύματα της Ανάστασης. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News