Λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ δωρίσανε λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική, ΜΕΘ Παίδων και ΩΡΛ κλινικές

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δωρίσανε λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική, ΜΕΘ Παίδων και ΩΡΛ κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

«Και φέτος η Λαμπρή συνεχίζει να βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με αντιλαϊκούς νόμους, με πετσοκομμένους μισθούς, με τις ευέλικτες μορφές εργασίας να είναι κυρίαρχες στην απασχόληση, με μεγάλες περικοπές στην Υγεία. Ο αγώνας ενάντια σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο των Εργαζομένων.

«Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη για να προχωρήσουμε σε αγωνιστικούς δρόμους που θα φέρουν ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΙΡΗΝΗ!!!», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News