Στο Ηράκλειο ο Γιώργος Γεραπετρίτης - Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ (pics)

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο Γιώργος Γεραπετρίτης - Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας βρέθηκε στο γραφείου του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού

Από χθες Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, βρίσκεται στο Ηράκλειο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ενώ σήμερα το πρωί τον υποδέχθηκε στο γραφείου του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης, ο Γενικό Γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων και Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Στυλιανός Κουτνατζής και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ. Βαγγέλης Καρκανάκης. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού.

Ο κ. Γεραπετρίτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το δήμαρχο Ηρακλείου και τον περιφερειάρχη το επίκεντρο της συζήτησης ήταν η εξέλιξη των μεγάλων έργων στο νησί, που όπως είπε «θα αλλάξουν την Κρήτη για τις επόμενες δεκαετές» και πως οι υποδομές αυτές «θα αναβαθμίσουν το νησί, έτσι ώστε μα μπορεί να είναι πολιτιστικό προϊόν όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά κυρίως για την καθημερινότητα των ανθρώπων που υπηρετούν».

Χθες Μεγάλη Τετάρτη, ο κ. Γεραπετρίτης είχε επαφές στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας το οποίο, όπως τόνισε, «αναδεικνύει την εξωστρέφεια της ελληνικής, πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας».

Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο τόνισε ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, με νέους ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία, έχουν αναδειχθεί μέσα από τη δίκη τους δουλειά, ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό, στο μέτρο που αναδεικνύει όλα τα στρώματα, όλα τα επαγγελματικά υπόβαθρα, με σημαντική συμμετοχή γυναικών» και πως «το ψηφοδέλτιο αυτό θα δώσει καλά αποτελέσματα για την Κρήτη, τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τη χώρα για την αναβάθμιση του πολιτικού προσωπικού».

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ο Γιώργος Γεραπετρίτης σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος για το Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News