Κατερίνα Μαστραντωνάκη: Η μάχη με τον καρκίνο και το θαύμα - «Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη» (vid)

Κρήτη
Κατερίνα Μαστραντωνάκη: Η μάχη με τον καρκίνο και το θαύμα - «Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος για τη μάχη της με τον καρκίνο - Μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το θαύμα που βίωσε

«Είχα να διανύσω έναν δύσκολο δρόμο αλλά είναι μια διαδρομή που την πας είτε κλαίγοντας είτε γελώντας. Πάντα με το χαμόγελο και το κόκκινο κραγιόν μου είπα “Καρκίνε είσαι εδώ, είμαι και εγώ εδώ, καλή αρχή”. Ήταν ένας τυχαίος γυναικολογικός έλεγχος που είχα κάνει. Ήμουν σε μια εκκλησία που κάλυπτα μια κηδεία, με παίρνει η γυναικολόγος μου και το πρώτο που την ρώτησα είναι εάν έχω καρκίνο», είπε η Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

«Κατέρρευσα και κοίταξα να δω μπροστά σε ποια εικόνα έπεσα. Ήταν η Αγία Αικατερίνη, φίλησα τα πόδια και της είπα “Βοήθησέ με”. Οι πρώτοι άνθρωποι που έμαθαν ότι έχω καρκίνο ήταν οι συνάδελφοι που ήμασταν μαζί στο ρεπορτάζ. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε όλοι μαζί» συνέχισε.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν πώς θα το πω στον άντρα μου και στα παιδιά μου. Στον ενάμιση χρόνο διαπιστώνουμε ότι είχε κάνει μετάσταση. Στις βαριές χημειοθεραπείες προσπαθούσα να φάω και ήταν το στόμα μου και το σώμα μου γεμάτο πληγές. Έτρωγα τη σούπα μαζί με τα δάκρυα μου» ανέφερε ακόμη η δημοσιογράφος.

Η δημοσιογράφος του Star εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Στο σχολείο ο γιος μου κρυβόταν γιατί κάθε φορά που έμπαινε ο διευθυντής φοβόταν ότι θα του πουν πώς η μαμά δεν τα κατάφερε από τις χημειοθεραπείες».

«Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη και μια αίσθηση πώς “ως εδώ ήταν”. Είδα ένα συγκλονιστικό όνειρο. Βρίσκομαι στα Χανιά και βρίσκεται μπροστά όλη η οικογένειά μου. Μου λέει ο πατέρας μου ότι σου έχω φυλάξει δύο σακουλάκια με λίρες και να τα βάλω στην τράπεζα. Όπως ανοίγω τα σακουλάκια, αντί για λίρες είχε εικόνες της Αγίας Αικατερίνης. Μετά από εκείνο το όνειρο άρχισαν να λειτουργούν οι χημειοθεραπείες, ο καρκίνος να συρρικνώνεται και ο γιατρός να μην μπορεί να το πιστέψει με τα μάτια του», σημείωσε στην συνέχεια η Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

Δείτε όλα όσα είπε:

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News