Ρέθυμνο: Συναυλία στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη - «Ο πόνος και η οργή έγιναν ποτάμι…» (pics)

Κρήτη
Ρέθυμνο: Συναυλία στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη - «Ο πόνος και η οργή έγιναν ποτάμι…» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συναυλία έγινε στον απόηχο των πρόσφατων κινητοποιήσεων με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη - Συνεχίζουν τον αγώνα για μια ζωή πάνω από τα κέρδη τους

Μήνυμα διεκδίκησης ώστε οι ζωές μας να μην μπαίνουν πάνω από τα κέρδη τους, όπως είπαν χαρακτηριστικά, έστειλαν μετά μουσικής -αυτή την φορά- τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία του Ρεθύμνου που οργάνωσαν μία μουσική εκδήλωση στο σπίτι του πολιτισμού στην παλιά πόλη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η συναυλία έγινε στον απόηχο των πρόσφατων κινητοποιήσεων με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το μήνυμα ότι «οι ζωές μας δεν είναι κόστος, αλλά έχουν αξία», έστειλαν μέσω της μουσικής -αυτή την φορά- τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία του Ρεθύμνου, που οργάνωσαν στο σπίτι του πολιτισμού στην παλιά πόλη μια συναυλία διεκδίκησης. 

Η συναυλία έγινε στον απόηχο των κινητοποιήσεων του προηγούμενου διαστήματος, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με σκοπό την αφύπνιση των πολιτών για καθημερινά θέματα που αφορούν την ζωή τους.

Ο πόνος και η οργή ξεχείλισε και έγιναν οργανωμένο ποτάμι διεκδίκησης, είπαν χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι όσο δεν νιώθουμε ασφαλείς, ο αγώνας που θέτει τις ζωές μας, πάνω από τα κέρδη τους, θα έχει και συνέχεια.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News