Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά - Συνεργασία και με την ΚΕΔΕ

Κρήτη
Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά - Συνεργασία και με την ΚΕΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης σε θέματα που εξειδικεύεται το Πανεπιστήμιο Πειραιά ήταν το αντικείμενο της συνάντησης

Συνάντηση εργασίας είχε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης με τον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, όπου συζήτησαν για την συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης σε θέματα που εξειδικεύεται το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Σε δήλωσή του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς εξέφρασε την χαρά και την ιδιαίτερη εκτίμηση προς τον  κ. Κουράκη, για το έργο του που έχει επιτύχει στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα και τόνισε ότι λόγω και της καταγωγής του έχει την ιδιαίτερη επιθυμία να αναπτύξει συνέργειες με το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο της Κρήτης, με τις Πρυτανικές Αρχές, των οποίων έχει ήδη συζητήσει.

Όπως τονίστηκε, οι συνέργειες αυτές θα αφορούν τόσο στον Τουρισμό και την Ναυτιλία στα οποία εξειδικεύεται το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όσο και σε άλλους τομείς που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος του νησιού.

Ο κ. Κουράκης, αφού συνεχάρη τον νέο πρύτανη για την ομόφωνη εκλογή του, τον ευχαρίστησε για την πρόθεση συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης και τα Πανεπιστήμια.

Τέλος, ο κ. Κουράκης προσέφερε στον πρύτανη αναμνηστικό συλλεκτικό νόμισμα της ΠΕΔ για τα 80 χρόνια από την Μάχη της Κρήτης, ενώ αντιστοίχως ο κ. Σφακιανάκης  του προσέφερε  αναμνηστικό Καραβάκι του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Επίσης ο κ. Κουράκης κατέθεσε στα γραφεία της ΚΕΔΕ την Απόφαση-Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ για τη στήριξη των εργαζομένων των Δήμων της Κρήτης.

Ζητείται δε από την ΚΕΔΕ η παρέμβασή της προς την κυβέρνηση προκειμένου υλοποιηθεί η πρόσληψη των συμβασιούχων με επιπλέον μοριοδότηση και διαδικασίες ΑΣΕΠ, ώστε να μην περιέλθουν οι Δήμοι σε αδιέξοδο ως προς τη λειτουργία τους.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News