Ηράκλειο: «Βουνά» τα σκουπίδια σε περιοχές της πόλης - Αγανάκτησαν οι κάτοικοι από τις εικόνες και την δυσοσμία (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: «Βουνά» τα σκουπίδια σε περιοχές της πόλης - Αγανάκτησαν οι κάτοικοι από τις εικόνες και την δυσοσμία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Πλατεία Κορνάρου και σε άλλα σημεία της πόλης, με δημότες και επαγγελματίες να αγανακτούν

 

  • Έκαναν την εμφάνισή τους βουνά από σκουπίδια σε περιοχές του Ηρακλείου
  • Πλατεία Ελευθερίας και Κορνάρου μοιάζουν με μικρές χωματερές
  • Νέα συγκέντρωση των συμβασιούχων έξω από το Εργατικό Κέντρο
  • Ζητούν πολιτική λύση για να σταματήσει η ομηρία

Μικρές χωματερές σκουπιδιών και δυσοσμία συνθέτουν το άθλιο σκηνικό στην καρδιά του Ηρακλείου και σε γειτονιές λόγω της 48ωρης απεργίας των συμβασιούχων και των μόνιμων εργαζομένων στην καθαριότητα, η οποία λήγει απόψε το βράδυ.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Πλατεία Κορνάρου και σε άλλα σημεία της πόλης, με δημότες και επαγγελματίες να αγανακτούν.

Συμβασιούχοι συγκεντρώθηκαν και σήμερα έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, εκφράζοντας την απόγνωση τους μετά και τις πρώτες απορριπτικές αποφάσεις, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων, με 10 εργαζόμενους στην Περιφέρεια Κρήτης να χάνουν τη δουλειά τους, τις επόμενες ημέρες.  

«Συνεχίζουμε τον αγώνα. Ζητούμε πολιτική λύση για τους συμβασιούχους που διεκδικούν μόνιμη εργασία», δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς ο οποίος εξέφρασε παράλληλα τον προβληματισμό του για τις αρνητικές εξελίξεις με φόντο τις αποφάσεις σε χρόνο εξπρές της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Στάση αναμονής κρατούν οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα, με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων Μιχάλη Καρασάββα να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ΠΟΕ - ΟΤΑ, η οποία όπως προανήγγειλε ο Πρόεδρος της από το Ηράκλειο θα προχωρήσει σε 48ωρη απεργία για όλους τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση, τη Μεγάλη Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News