Ρέθυμνο: Καταγγελία σοκ από 19χρονη για βιασμό από δύο άτομα - Ο ένας συνελήφθη στο Ηράκλειο  

Κρήτη
Ρέθυμνο: Καταγγελία σοκ από 19χρονη για βιασμό από δύο άτομα - Ο ένας συνελήφθη στο Ηράκλειο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βράδυ της Δευτέρας, 3 Απριλίου, στο λιμάνι Ηρακλείου συνελήφθη ένα από τα τρία άτομα που αναζητούνται για την υπόθεση βιασμού της 19χρονης

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε το πρωί της Δευτέρας, 3 Απριλίου μία 19χρονη φοιτήτρια από την Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη το πρωί στους αστυνομικούς, έπεσε θύμα βιασμού από δύο άτομα.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η νεαρή γυναίκα προσήλθε το πρωί στην της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνοδευόμενη έναν φίλο της, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άτομα την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα το βράδυ της Κυριακής, 2 Απριλίου βρισκόταν σε μπαρ της παλιάς πόλης, όπου διασκέδαζε με την παρέα της. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, τα οποία είχαν βρεθεί στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους.

Εκεί φέρεται να είπε πως στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με τον έναν εξ αυτών και μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Κατά την καταγγελία, στο δωμάτιο η νεαρή διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τα δύο ακόμα άτομα, συνεργάτες και φίλοι του νεαρού με τον οποίο αποχώρησε από τον χώρο διασκέδασης.

Μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών η 19χρονη φέρεται να έχασε την δυνατότητα αντίληψης, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, οι δύο από τους τρεις να προχωρήσουν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ η ίδια δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Το τι έπραξε ο τρίτος εκ των ανδρών ελέγχεται. Αργότερα και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, η 19χρονη ενημέρωσε έναν φίλο της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Άνδρες της αστυνομίας χειρίζονται με προσοχή την υπόθεση, έχουν ήδη λάβει καταθέσεις και έχουν καταλήξει σε τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων αναζητούνται καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο ένας συνελήφθη ενώ πήγαινε στο πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να αναχωρήσει από το νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News