Εγκαίνια για το τοπικό ΠΑΣΟΚ στον Άγιο Νικόλαο

Κρήτη
Εγκαίνια για το τοπικό ΠΑΣΟΚ στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απόγευμα της Τετάρτης θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και της τοπικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου του κόμματος, παρουσία και του επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη

Ημέρα εγκαινίων η μεθαυριανή  για το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Λασίθι που κόβει κορδέλα στο «στρατηγείο» του, σηματοδοτώντας την έναρξη του τοπικού προεκλογικού αγώνα ενόψει της κάλπης της 21ης Μαϊου...

Βλέπετε, το απόγευμα της Τετάρτης θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και της τοπικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου του κόμματος, παρουσία και του επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη.

«Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου την Τέταρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00’ να παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νομαρχιακής Επιτροπής & Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Αγίου Νικολάου, οδός Κ. Καραμανλή 43.

Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Αγίου Νικολάου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News