Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Σπαράζει η χαροκαμένη μάνα του Γιώργου Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια για τον χαμό του γιου της (vid)

Κρήτη
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Σπαράζει η χαροκαμένη μάνα του Γιώργου Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια για τον χαμό του γιου της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 32χρονος Γιώργος Ξυλούρης δολοφονήθηκε από τον Μανόλη Καλομοίρη το 2020 στα Ανώγεια

Αναβιώνει και πάλι σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου, η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για το διπλό φονικό στα Ανώγεια με την απολογία του Μανόλη Καλομοίρη.

Απαρηγόρητη είναι η χαροκαμένη μητέρα του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη, η οποία μαυροφορεμένη μοιρολογά και χτυπιέται για το χαμό του παιδιού της. Καθισμένη έξω από τα δικαστήρια σπαράζει για την απώλεια του παιδιού της που δεν πρόκειται να δει ποτέ πια. "Παιδί, παιδί, παιδάκι μου" μοιρολογάει ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Η συμπλοκή έλαβε χώρα στα Ανώγεια το Μάιο του 2020, κατά την οποία ο Γιώργο Ξυλούρης πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του Μανόλη Καλομοίρη είχε δολοφονήσει τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη.

Οι επόμενες δικάσιμοι ορίστηκαν για τις 2 και 3 Μαΐου, οπότε και αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείο Κρήτης.

https://www.youtube.com/watch?v=dTvcErP9bgo?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον γιο του Λευτέρη Καλομοίρη Μανόλη για την δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη, άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο ,συνεχίστηκε μέσα στον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ενώ εκτιμάται ότι η αυλαία θα πέσει μετά από δύο δικασίμους.

Πρωτόδικα ο Μανόλης Καλομοίρης είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν επτά ετών για τις υπόλοιπες πράξεις. Ο ίδιος, στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 10 Νοεμβρίου είχε δηλώσει ότι η εικόνα του νεκρού πατέρα του δεν του άφησε λογική σκέψη και ζήτησε από τους δικαστές να τον κρίνουν δίκαια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News