Μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ομάδων

Κρήτη
Μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή η τελική φάση του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ομάδων Μπριτζ 2023 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ. Οι ομάδες του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 1-6 (Πλεξουσάκης Δ., Κολυβάκης Γ., Βαρούχα Α., Τσουκάτος Ε.), την τρίτη θέση στην κατηγορία 1-11 (Φλουρής Γ., Σηφάκη Ε., Χατζάκης Σ., Περισυνάκη Ε.) και την ένατη θέση στην κατηγορία OPEN (Διαλυνάς Μ., Διαλυνάς Α., Σταυρουλάκης Ν., Ζαφειρόπουλος Ζ).

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου με ανακοίνωσή του συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους.

Λίγα λόγια για το μπριτζ

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του και μαζί με το σκάκι είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί σαν το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.

Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου ενημερώνει ότι περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:

- Τηλεφωνικά με τους κ. Κωτσόπουλο Ιωάννη (6936852562) και κ. Κοτσιφάκη Γιώτα (6976434690)

- Με email στο: [email protected]

- Μέσω των site: www.fb.com/HeraklionBridgeClub ή https://heraklion-bridge.gr/

- Μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org.

 (Φωτογραφία αρχείο από εκδήλωση του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου στο αίθριο της Λότζια)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News