«Θα λογοδοτήσεις στη Δικαιοσύνη!» - Ανεξάντλητη η κόντρα Πολάκη - Χατζηνικολάου

Κρήτη
«Θα λογοδοτήσεις στη Δικαιοσύνη!» - Ανεξάντλητη η κόντρα Πολάκη - Χατζηνικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Παύλου Πολάκη και Νίκου Χατζηνικολάου

«Θλιβερέ Πολάκη όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ. Και θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη.Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές.Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις» αναφέρει σε ανάρτησή - απάντησή του στον Παύλο Πολάκη ο Νίκος Χατζηνικολάου «φουντώνοντας» την κόντρα που ξέσπασε μετά τις αναρτήσεις του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζεται ότι χθες, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενο στον δημοσιογράφο, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία σήμερα σου απαντώ με στοιχεία» και συμπλήρωσε κάνοντας ερώτηση προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

Σήμερα (30/3) ο Παύλος Πολάκης επανήλθε απαντώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος ανέφερε ότι οι εταιρείες στις οποίες αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας το πρωί της Τετάρτης, θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του.

«Ανυπομονώ» γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης ζητώντας από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις ρυθμίσεις χρεών των εταιρειών του.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Νίκο Χατζηνικολάου: Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον μου (φωτό 1). Ανυπομονώ! Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€ ; (φωτό 2) Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες, ενδιαφέρονται να μάθουν το "μυστικό της επιτυχίας" σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο... Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος; 2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό; 3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση; 4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4) 5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί "κούρεμα"; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό; Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο! Μία εκτύπωση για κάθε εταιρεία αρκεί... Το be continued!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News